Sempozyum katılımcılarından Rektör Özölçer’e ziyaret - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
sempozyum katilimcilarindan rektor ozolcere ziyaret abqRk8MR jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Nisan, 2024 20:36 tarihinde yayınlandı
0
0

Sempozyum katılımcılarından Rektör Özölçer’e ziyaret

İstanbul Beykent Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Mine Demirtaş, Özbekistan Gazetecilik ve Kitle İletişim Üniversitesi öğretim üyeleri Prof. Dr. Nazira Tashpolatova ve Doç. Dr. Nozima Muratova ile Amerika Rochester Teknoloji Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Muhammet Kesgin, ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer’e ziyarete bulundu.

Zonguldak Bülent Ecevit Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, İletişim Fakültesi tarafından düzenlenen I. Uluslararası Batı Karadeniz Sempozyumu’na (BİSEM 24) katılan İstanbul Beykent Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Mine Demirtaş, Özbekistan Gazetecilik ve Kitle İletişim Üniversitesi öğretim üyeleri Prof. Dr. Nazira Tashpolatova ve Doç. Dr. Nozima Muratova ile Amerika Rochester Teknoloji Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Muhammet Kesgin’i makamında ağırladı.

Ziyarette ZBEÜ İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Sempozyum Düzenleme Kurulu Başkanı Doç. Dr. Tuğba Akdal da yer aldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Özölçer, öğretim üyelerini üniversitede ağırlamaktan dolayı memnuniyetlerini dile gererek plaket takdim etti. Konuklar ise misafirperverliğinden dolayı Rektör Özölçer’e teşekkür etti. Ziyaret iyi niyet temennileri ise sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
gumushanede yamactan kopan dev kayalar insaat halindeki binanin ustune dustu APwlpeRQ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Nisan, 2026 04:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Gümüşhane’de yamaçtan kopan dev kayalar, inşaat halindeki binanın üstüne düştü

Gümüşhane’de gece saatlerinde yamaçtan kopan dev kayalar, inşaat halindeki binaya zarar verdi.

Olay, Gümüşhane merkez Yenimahalle Mahallesi Kazımkarabekir Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir apartman inşaatının arkasında bulunan dağ yamacından kopan dev kayalar, inşaat alanına düştü. Büyük gürültüyle yaşanan olayda inşaat halindeki bina zarar gördü. Gece saatlerinde meydana gelen olay nedeniyle çevre binalarda yaşayan vatandaşlar da tedirginlik yaşadı.

İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Ekipler bölgede güvenlik önlemi alarak çevrede inceleme yaptı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin