Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
22 Ocak, 2018 13:25 tarihinde yayınlandı
0

Şehit Polis Memuru Alican Öztürk için Mevlid-i Şerif okutuldu

Vali Kemal Çeber ve eşi Neslihan Çeber, 2016 yılında Şırnak’ta pkk’lı hain teröristlerce polislerimizi taşıyan zırhlı servis aracına düzenlenen roketli saldırıda şehit olan Polis Memuru Alican Öztürk’ün şahadetinin ikinci sene-i devriyesi dolayısıyla ailesi tarafından okutulan mevlid-i şerif’e katıldı.

Cevizkent TOKİ Camisinde okutulan mevlid-i şerif programına Vali Kemal Çeber’in yanı sıra Karabük Milletvekili Prof. Dr. Burhanettin Uysal, Ovacık Kaymakamı Mehmet Zahid Doğu, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, emniyet mensupları, şehidin babası Ali Öztürk ve vatandaşlar katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından İl Müftüsü Halil Bektaş, Şehit Polis Memuru Alican Öztürk ve tüm şehitlerimiz için dua okudu. Mevlit sonrasında Vali Kemal Çeber ve protokol mensupları, Şehidimizin ailesine başsağlığı ve sabır dileklerini ilettiler.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabuk 1amator ligde sampiyon safranboluspor au4qFJCO
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Mayıs, 2026 20:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük 1.Amatör Lig’de şampiyon Safranboluspor

Karabük 1.Amatör Futbol Ligi’nde şampiyon Safranboluspor oldu.

Karabük 1.Amatör Lig Play Off Finali’nde Eskipazar Belediyespor ile karşılaşan Safranboluspor mücadeleyi 2-1 kazanarak Karabük’ü Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) temsil etmeye hak kazandı.

Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu’nda oynanan final mücadelesini 2-1 kazanan Safranboluspor şampiyon olarak önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek.

Safranboluspor iki sezon önce Bölgesel Amatör Lig’de yer almıştı. Mor turunculu ekip İki yıl aranın yeniden Bölgesel Amatör Lig’e geri döndü.

Bizi sosyal medyadan takip edin