Şehit ailesine Şahadet Belgesi ve Hizmet Anısı teslim edildi - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
02 Mayıs, 2018 13:53 tarihinde yayınlandı
0
0

Şehit ailesine Şahadet Belgesi ve Hizmet Anısı teslim edildi

Yenice ilçesine bağlı Yazıköy İncebacaklar mevkiinde kardeşinin cenazesine katılan mahkumu alarak cezaevine götüren cezaevi nakil aracının kaza yapması sonucu şehit olan Uzman Çavuş Oğuz İnan’ın ailesi ziyaret edilerek, Şahadet Belgesi ve Hizmet Anısı teslim edildi.

Ziyarete Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, eşi Miray Ürkmezer, İl jandarma Komutanı Jandarma Albay Cihan Ulukaya ve eşi Sibel Ulukaya katıldı.

Şahadet Belgesi ve Terhis Belgesini şehit Oğuz İnan’ın eşi Esra İnan’a Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer teslim etti. Hizmet Anısını ise İnan’ın kızı Dilara İnan’a İl jandarma Komutanı Jandarma Albay Cihan Ulukaya tarafından teslim edildi.

Şehit ailesinin acısına ortak olmak ve devletin her zaman yanlarında olduğunu hissettirmek istediklerini belirten Ürkmezer,“Vatının bölünmez bütünlüğünü muhafaza etmek için gözünü kırpmadan şahadet şerbeti içen şehitlerimizin aileleri bize emanettir; üzüntüleri üzüntümüz, acıları acımızdır. Rabbim sabrını artırsın, hem devlet olarak hem şahıs olarak her zaman onların yanındayız. Şehit ailelerimizin başları her zaman dik dursun şehit olan evlatlarınızla, eşlerinizle gurur duyun, onlarla iftihar edin. Onlar mukaddes bir amaç için şehit oldular’’dedi.

İlçe Vaizi  Mustafa Canlı tarafından Şehit için Kur’an-ı Kerim okundu, dualar edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabuk demir kartal sahasinda fenerbahceye maglup oldu eVg7sOE4
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Nisan, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük Demir Kartal, sahasında Fenerbahçe’ye mağlup oldu

Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Karabük Demir Kartal Spor Kulübü, sahasında karşılaştığı Fenerbahçe’ye 96-44 mağlup oldu.

Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi 20.haftasında Karabük Demirkartal GSK, Fenerbahçe’yi konuk etti. Yenimahalle Kapalı Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya etkili başlayan konuk ekip, ilk devreyi 51-26 önde tamamladı. Mücadelenin ikinci devresinde skor avantajını koruyan Fenerbahçe, Karabük temsilcisini 96-44 mağlup etti. Konuk ekip bu galibiyetle Tekerlekli Sandalye Basketbol Ligi’nde zirve takibini sürdürdü.

Mücadeleyi Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, siyasi parti il temsilcileri, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve üyeleri, sporcular ve sporseverler takip etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin