SDH'de 2023 Yılı Değerlendirildi - Karabük Haber Postası
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
07 Şubat, 2024 13:00 tarihinde yayınlandı
0
0

SDH’de 2023 Yılı Değerlendirildi

Safranbolu Devlet Hastanesi 2023 Yılı Değerlendirme toplantısı Karabük İl Sağlık Müdürü Op. Dr. İsmail Kara’nın katılımları ile gerçekleştirildi.

Safranbolu Devlet Hastanesi Hastane Başhekimi Op. Dr.  Erkan Andaç, Sağlık Bakanlığı  Verimlilik kriterleri doğrultusunda 2023 yılı dönemine ait tıbbi, idari ve mali konularda değerlendirmelerde bulunarak, sağlık tesisi faaliyetleri hakkında bilgilendirme sunumu gerçekleştirdi.

Toplantıya;  Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr Bekir Poçan, Destek Hizmetleri Başkanı Yüksel Korkut, Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Mustafa Mızrak, Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Hakkı Yıldız ile Safranbolu Devlet hastanesi yöneticileri katıldı. Safranbolu Devlet Hastanesi Polikliniklerini ziyaret eden İl Sağlık Müdürü Op.Dr. İsmail Kara yeni başlayan hekimlere görevlerinde başarılar diledi. (Ramazan Öztürk)

SDHde 2023 Yili Degerlendirildi2 jpg

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
zonguldakta asayis ve guvenlik toplantisi gerceklestirildi bEGjP6xO
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Nisan, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Zonguldak’ta asayiş ve güvenlik toplantısı gerçekleştirildi

Zonguldak’ta Vali Osman Hacıbektaşoğlu başkanlığında, İl Jandarma Komutanı Alb. Barış Cücen ve İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen’in katılımıyla “Haftalık Asayiş ve Güvenlik Toplantısı” yapıldı.

Toplantıda, il genelinde yürütülen suçla mücadele operasyonları ele alındı. Güvenlik güçlerinin sahadaki çalışmaları ve operasyonel faaliyetleri değerlendirildi.

Vatandaşların huzur ve güvenliğini artırmaya yönelik planlamaların da masaya yatırıldığı toplantıda, alınacak önlemler ve koordinasyon çalışmaları üzerinde duruldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin