Karabük Postası tarafından
16 Eylül, 2015 14:31 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Saylar, “Şahin, Karabük’ün Gururudur”

AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar, “Mehmet Ali Şahin, ülkemizin ve Karabük’ümüzün gururudur” dedi. AK Parti'nin Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısında belirlenen yeni Merkez Yürütme Kurulu (MYK) yeniden AK Parti Siyasi ve Hukuk işlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına seçilen Mehmet Ali Şahin için AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar, “Mehmet Ali Şahin ülkemizin ve memleketimizin yetiştirdiği önemli siyaset adamlarından birisidir ve kendisi ile ne kadar gurur duysak azdır” ifadelerini kullandı. Karabük’e getirilen ve her hizmetin altında Mehmet Ali Şahin’in imzası olduğunu vurgulayan Saylar, “AK Parti 14 yıldır ülkemize ve memleketimize hizmet etmektedir. Çok şükür ülkemiz birçok zorluklardan kurtularak bu seviyelere geldi. Karabük’ümüze baktığımızda ise 14 yıldır gelinen nokta ortadadır. Karabük merkez ve ilçeleri de dahil olmak üzere en küçük mahalleye bile hizmetlerimiz gitti. Bu yapılan hizmetlerin hepsinin altında Siyasi ve Hukuk işlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Mehmet Ali Şahin’in imzası bulunmaktadır. Biz kendilerine ne kadar teşekkür etsek azdır. Ne zaman ilimiz ile ilgili bir sıkıntımız olsa, bir ihtiyacımız olsa ikilemeden elinden geleni yaptı. Mehmet Ali Şahin, Karabük için çok işler yaptı. Kısacası Karabük’e bir taş konduysa onun emeği vardır. Kendilerine görevinde tekrar başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun. Karabüklü hemşerileri kendisi ile her zaman gurur duydu ve de duymaya devam ediyor” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Ocak, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Rektör Kırışık’tan Kültür ve Turizm Bakanlığına iş birliği ziyareti

Karabük Üniversitesi(KBÜ) Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Kültür ve Turizm Bakanlığı Bakan Yardımcıları Nadir Alpaslan ve Dr. Serdar Çam’ı ziyaret etti.
Görüşmede, kültürel mirasın korunması ve turizm alanında yürütülebilecek iş birliği başlıkları ele alındı.
Ziyarette, Karabük Üniversitesi ile Kültür ve Turizm Bakanlığı arasında ortak proje ve çalışma alanları değerlendirildi.
Kültürel mirasın tespiti ve korunmasına yönelik çalışmalar, turizm odaklı akademik araştırmalar, nitelikli insan kaynağının geliştirilmesine dönük projeler ve kamu politikalarına bilimsel katkı sağlayacak başlıklar gündeme geldi.
Rektör Kırışık, Karabük Üniversitesi Kamu Politikaları Araştırma ve Geliştirme Merkezi (KAPGEM) tarafından hazırlanan "Türkiye Maddi Kültür Envanteri Politika Raporu"nu Bakan Yardımcıları Alpaslan ve Çam’a sundu. Raporda, Türkiye’nin maddi kültür varlıklarının tespiti, kayıt altına alınması ve sürdürülebilir politikalarla korunmasına ilişkin değerlendirmelere yer verildi.
Kırışık, ayrıca üniversite bünyesinde yürütülen eğitim, araştırma ve uygulama faaliyetlerine ilişkin bilgi paylaşarak, bölgenin kültürel ve turistik potansiyelinin akademik çalışmalarla desteklenmesinin önemine dikkati çekti.
Bakan Yardımcıları Nadir Alpaslan ve Dr. Serdar Çam ise üniversite tarafından hazırlanan bilimsel raporların kültür politikalarına katkı sunduğunu belirterek, kamu-üniversite iş birliğinin güçlendirilmesinin sektörel gelişim açısından önemli olduğunu ifade etti.
Karabük Üniversitesi, kültürel mirasın korunması ve turizmin geliştirilmesine yönelik kurumlar arası iş birliğini artırmaya yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin