Karabük Postası tarafından
06 Ağustos, 2014 06:13 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 2dk
Yorum Sayısı: 1

Saylar: “Karabük Halkı Ahde Vefa Gösterecektir”

AK Parti İl Başkanı Timurçin Saylar Karabük’ten yüzde 70 oy beklediklerini söyledi AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar, hafta sonu yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde Karabük’te yüzde 70 oy beklediklerini söyledi.  Cumhurbaşkanlığı seçimleri dolayısıyla hem Ramazan ayında hemde bayramdan sonr yoğun bir şekilde çalışmalara devam ettiklerini belirten Saylar, “ Mahalleleri tek tek gezerek yoğun bir çalışma içersinde olduk. Bizim Karabük’te seçimlerde yüzde 70 oranında bir oy bekliyoruz. Bu bizim alt limitimiz. İnşallah daha yukarılarda bir oy bekliyoruz. Karabük halkının kadirşinaslığına inanıyoruz. Batı Karadeniz insanı yiğittir ve yiğidi de sever. Tayyip Erdoğan mı?, yoksa Ekmeleddin İhsanoğlu ile Selehaddin Demirtaş’a mı vereceğiz. Demirtaş Karabük’ün yolunu bilmezken, İhsanoğlu daha istiklal marşını okuyamıyor. Okuyunca da bu işte Çanakkale şiiri diyor. Bunu biz yapsak yerden yere vururlardı. Bunun neresi bu ülkenin değerlerini taşıyor. Tam monşer olduğu ortada. İhsanoğlu mu daha çok hizmet etmiş yoksa Erdoğan mı. Tayyip Erdoğan’ı Gökçebey sapağından al Araç’a kadar bir ucundan bir ucuna imar etmiş. Hepsinin altında Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası var. Biz bunu şehrimize verdiği katkıdan dolayı müteşekkir olduğumuzdan detsek veriyoruz. Bizde Karabük halkının Erdoğan’ı en yüksek oyla Çankaya’ya göndereceğine inanıyoruz. Çünkü şehrin bir ucundan bir ucunu imar etmişiz” dedi. "KARABÜK AHDE VEFA GÖSTERECEKTİR" Karabük olarak yüzde 70’in üzerinde oy aldıkları takdirde şehirde 2023’e kadar çok şeylerin değişeceğine inandıklarını da anlatan Timurçin Saylar, “ O zaman havalanı da biter, barajda biter. Filyos projesi için çalışırken, daha Filyos ile Yenice arası yol bağlantısı yok. Biz bu yolu yaparız. Siz bize destek verin. Kastamonu yolu biter. Bartın - Karabük arasında biz bitiririz. Yenice’den Karabük 1.5 saat sürüyordu, şimdi mahalle oldu 20 dakika sürüyor. Biz Bartın’ı da mahallemiz gibi yaparız. 20 dakikaya düşen yola indiririz. Bugün 90 kilometre olan Bartın yolunu 65 kilometreye düşürecek projesi var. Bunu da AK Parti’den başka yapacak partide göremiyoruz. Recep Tayyip Erdoğan’a ver desteği bak bakalım şehir nereye uçuyor,nereye koşuyor görürüz. Biz bunu 2002- 2014 kadar Karabük’ün bir ucundan bir ucunu yaptık,tekrar yaparız. Biz konuşuyoruz, konuşuyoruz ama bu halkımızda defalarca anlatıyoruz. Biz ilçeleri de büyütüyoruz, bunun görülmesini istiyoruz. Bütün bunların altında Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası var. Bizde ahde vefa gösterip Başbakanımıza oy vereceğiz. Karabük halkının kadirşinas olduğunu ve ahde vefaya değer verdiğine inanıyorum” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorumlar

  1. beşir şerefli

    Senin Tayyib efendide yanlış okudu İstiklal Marşını..İstersen bir araştırma zahmetine giriver.Timçin efendi…

Yeni yorumlara kapalı.

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Mayıs, 2025 11:33 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Üniversiteli genç kızlar sokak ortasında saç saça kavga etti

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde, "erkek arkadaşıma yan baktın" iddiasıyla tartışan 2 üniversite öğrencisi genç kız sokak ortasında saç saça kavga etti.

Son günlerde ortaokul kız öğrencilerin kavgalarına Karabük'te de üniversiteli kız öğrenciler katıldı.
Olay, Bostanbükü köyünde bulunan Katip Çelebi Kız Öğrenci Yurdu önündeki Karabük Caddesi’nde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, iki üniversite öğrencisi genç kız arasında henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışma çıktı. Görgü tanıklarının iddiasına göre "Erkek arkadaşıma yan gözle baktın" diye başlayan sözlü tartışma kısa sürede büyüyerek fiziksel kavgaya dönüştü. Saç saça baş başa kavga eden genç kızları, çevredeki vatandaşlar araya girerek güçlükle ayırdı. Kavga anı ise cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.