Saylar: “Çok Güçlü Bir Kampanya Dönemimiz Artık Başlıyor” - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
27 Şubat, 2017 14:19 tarihinde yayınlandı
0
0

Saylar: “Çok Güçlü Bir Kampanya Dönemimiz Artık Başlıyor”

AK Parti İl Başkanı Timurçin Saylar;  Referandum sürecinde yapılacak olan çalışmalar ile ilgili de güçlü bir kampanya döneminin kendilerini beklediğini ifade ederek  “Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı sistemi ile ilgili biz teşkilatlar olarak artık sahaya ineceğiz.

Her seçim de olduğu gibi 16 Nisan’da gerçekleştirilecek olan referandum için de Seçim Koordinasyon Merkezi’nin (SKM) kuruldu” dedi

AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar; “ İstikrar için evet, istikbal için evet, istiklalimiz için evet diyoruz “ dedi.

16 Nisan’daki referandum çalışmalarının startının geçtiğimiz hafta sonu verildiğini ve Karabük teşkilatı ile yoğun bir katılım sağlandığını kaydeden Başkan Saylar; “Cumartesi günü teşkilatlarımız ile oradaydık. Karabük’ten yoğun bir katılım gerçekleştirdik. Başbakanımız orada 18 maddeyi, kamuoyunu bilgilendirmek için tek tek izah etti. Tabi diğer taraftan çalışma yapanlar ile ilgili de söylenen birçok cümlenin toplumda algı oluşturmaya yönelik yalan cümleler olduğunu bizzat kendisi orada izah etti” diye konuştu.

“ÇOK GÜÇLÜ BİR KAMPANYA DÖNEMİMİZ ARTIK BAŞLIYOR”

Referandum sürecinde yapılacak olan çalışmalar ile ilgili de güçlü bir kampanya döneminin kendilerini beklediğini ifade eden Saylar; “Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı sistemi ile ilgili biz teşkilatlar olarak artık sahaya bugünden itibaren ineceğiz. Ayın 16’sına doğru meclis kapanacak. 16’sından sonra daha da yoğun bir şekilde milletvekillerimizin katılımı ile referandum kampanyamız başlamış olacak. Benim süreç ile alakalı temennim; hem ülkemize hem milletimize bereket getirsin, huzur getirsin” dedi.

“SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİMİZ İLE KOORDİNELİ BİR ŞEKİLDE ÇALIŞACAĞIZ”

Her seçim de olduğu gibi 16 Nisan’da gerçekleştirilecek olan referandum için de Seçim Koordinasyon Merkezi’nin (SKM) kurulduğunu belirten Saylar; “ Bizim çalışma sistemimiz, seçim koordinasyon merkezimiz var. Bütün seçim programını onlar hazırlarlar, bizde onların hazırladığı programa riayet ederiz. İlimizde ki SKM ile Genel Merkezimiz de bulunan SKM koordineli bir şekilde çalışarak iletişim halinde olurlar. Şunu da belirtiyim; Genel Merkezimizin materyaller ve sloganlar ile ilgili çalışmalarının hepsi de bugün itibari ile SKM’ye geliyor” dedi.

Seçim çalışması boyunca Karabük’e Başbakanın, Genel Başkan Yardımcılarının ve Bakanların geleceğini söyleyen Saylar; “Seçim çalışması boyunca İlimize hangi Bakanlarımız gelecek, Genel Başkan Yardımcılarımız gelecek onların belirlemesini yapacağız. Sayın Başbakanımız gelecek, onun tarihinin belirlenmesi için çalışacağız. Cumhurbaşkanımızın programları yoğun, onun ziyareti ile ilgili şuan bir bilgimiz yok; ama kendileri 30 İl’e gidecekti şimdi 50 İl’e çıktı ve bizde gelmelerini çok arzu ediyoruz. Bunun yanında Milliyetçi Hareket Partisi’nden Sayın Devlet Bahçeli’nin geleceğini öğrendik. Güzel olacak inşallah. Biz sorulacak her soruya, vatandaşlarımızı bilgilendirecek şekilde cevap vermeye de hazırız” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
trabzondaki cig ani cep telefonu kamerasina yansidi H8NWwz7K
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Nisan, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Trabzon’daki çığ anı cep telefonu kamerasına yansıdı

Trabzon’un Çaykara ilçesine bağlı Karaçam Mahallesi Seyrantepe mevkiinde bugün meydana gelen çığ, cep telefonu kamerasına yansıdı.

Sosyal medyada “Son Yaylacı” ismiyle bilinen içerik üreticisi Soner Sevinç tarafından görüntülenen çığ anı dikkat çekti.

Çaykara ilçesi Karaçam Mahallesi Seyrantepe mevkiinde geçtiğimiz günlerde etkili olan yoğun kar yağışının ardından hava sıcaklıklarının yükselmesiyle birlikte, dik yamaçta biriken kar kütlesi zayıf noktadan koparak aşağı doğru hareket etti. Büyük bir gürültüyle kayan kar kütlesi, izleyenlere hem heyecan hem de görsel anlamda etkileyici anlar yaşattı.

Olayda herhangi bir can ya da mal kaybı yaşanmazken, çığ riskinin bölgede devam ettiği belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin