Karabük Postası tarafından
02 Mayıs, 2014 14:20 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 2dk
Yorum Sayısı: 0

Savaş: “Başarı Sağlayamadık”

MHP İlçe Teşkilatı topluca  istifa etti MHP Safranbolu İlçe Başkanı Ahmet Savaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri toplu olarak istifa ettiler. Basın toplantısı düzenleyen MHP Safranbolu İlçe Başkanı Ahmet Savaş, 30 Mart Yerel seçimlerinde Safranbolu’da başarı sağlayamadıkları gerekçesiyle görevlerini bıraktıklarını açıkladı. Savaş basın toplantısında istifaları ile ilgili şunları söyledi:  “Milliyetçi Hareket Partisi İlçe başkanlığı ve yönetimi olarak, Sayın Genel Başkanımızın Safranbolu ziyaretlerinde, Safranbolu’yu istiyorum, seçimleri kazanmak için çalışmalara başlayınız talimatları ile, seçim hazırlık çalışmalarımızı başlattık. Seçim süreci içersinde, başta tüm teşkilat mensuplarımıza, Kadın kollarımızla birlikte çalışmalarımıza destek veren muhterem hanımefendilere, sempatizan ve gönül dostlarımıza, Ülkü ocaklarımızın ve yan kuruluşlarımızın değerli başkan yönetici ve üyelerine, Seçim çalışmalarında site ev ve salon toplantılarında kapısını ve gönlünü açarak bizleri onurlandıran, oyları ile desteklerini esirgemeyen değerli hemşerilerimize, basınımızın mümtaz temsilcilerine saygılarımızı,  minnet ve şükranlarımızı sunuyorum. 2009 yerel seçimlerine oranla Milliyetçi Hareket Partisi olarak, oy oranı itibarıyla % 300 e yaklaşan bir artışın olduğu ortaya çıkmıştır. Üzerinde ısrarla durduğumuz, gerçek başarının hedefe ulaşmak ve siyasi zafer elde etmek olduğudur. Partimiz açısından bu seçimlerde farklı değerlendirme, kriter ve anlayışların, farklı etkenlerin ortaya çıkmış olması, başarı ya da başarısızlık olarak ta yorumlanabilecektir. Ancak asıl olan insanların vicdanlarında yer eden duygu ve düşüncelerle, yükselttikleri sesler ve serzenişlerdir. Görev yetki ve sorumluluk üstlendiğimiz makamların, İstiklal, istikbal ve hayat bedellerini ödemiş dava arkadaşlarımızın omuzlarında yükselmiş makamlar olduğu, hareketimizin kutlu yolunda şehitlerimizin kanları üzerinde yükseldiği bilinci ile sorumluluğumun farkında olarak, her türlü siyasi hesap, entrika ve riyadan uzak şekilde görevimizi yapmaya çalıştık. Anlayışım ve inancım odur ki, hiçbir hesap, çıkar ve beklenti Türk milliyetçiliği düşüncesinden ve ülkücü dünya görüşünden daha değerli ve önemli değildir. Teşkilatımızın ve camiamızın gücüne güç, hızına hız katmak, ortaya çıkabilecek zafiyetlere meydan vermemek, yeni bir yapılanma ve dinamizmi gerçekleştirmek üzere, 29 MART 2010 Tarihinden itibaren, büyük bir onur ve şerefle yürütmeye çalıştığım Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanlığı  görevimden istifa ediyorum. Bu güne kadar geçen sürede, hiçbir kasıt ve art niyet olmaksızın, varsa hata ve kusurlarımızı değerli arkadaşlarımın iyi niyet ve hoşgörüsüne havale ediyor her birinden helalliklerini istirham ediyor, Safranbolu’da yaşayan gönlünde Safranbolu özlemi ve heyecanı taşıyan tüm hemşerilerimize teşekkürlerimi arz ediyor, her birine sevgi selam ve saygılarımı sunuyorum.”

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Nisan, 2025 00:07 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Yenilenen Efteni Gölü ziyaretçilerin ilgi odağı oldu

İsmini Bizans prensesinden alan Efteni Gölü’nde yapılan yenileme çalışmaları tamamlandı. Göl, ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.
Düzce’nin Gölyaka ilçesinde bulunan ve ismini Bizans Prensesi Eftelya’dan alan Efteni Gölü, Düzce Tabiat Muhafaza ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü tarafından onarıma alınmıştı. Ramazan ayı boyunca yürütülen çalışmalar kapsamında, yeni seyir terasının etrafında düzenlemeler yapıldı, oturma alanları oluşturuldu ve tabana kilit parke taşı döşendi. Yenilenen Efteni Gölü, Ramazan Bayramı’nda ziyaretçilere açılmasının akabinde ilgi gördü.
Aileler göle gelerek keyifli vakit geçirdi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.