Karabük Postası tarafından
12 Aralık, 2023 13:40 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Sarımçam’dan Rektör Kırışık ve TSO Başkanı Çapraz’a ziyaret

Karabük İŞKUR İl Müdürü Ferhat Sarıçam, paydaş kurumlardan Karabük Üniversitesi ve TSO'ya ziyaret gerçekleştirerek, işbirliği noktasında fikir alışverişinde bulundu.

Sarıçam, Karabük Üniveristesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’ı makamında ziyaret ederek, İl Müdürlüğü ve Karabük Üniversitemiz ile birlikte yapacakları çalışmalar ile ilgili işbirliği konusunda istişarede bulunarak istihdama yönelik katkı sağlayacakları konularında bilgi alışverişinde bulundu. blank Sarıçam, daha sonra Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz’ı da makamında ziyaret ederek, iş dünyasının talepleri noktasında yapacakları çalışmalar ve istihdama katkı yolunda kurumun vereceği destekler konusunda görüştü. blank
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Mustafa Akgün tarafından
02 Ekim, 2025 15:34 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük’te Kısa Ömürlü Lunapark Hayal Kırıklığı Yarattı

Karabük’te 5 Temmuz 2025 tarihinde hizmete giren lunapark, kısa süreli faaliyetinin ardından kapatılıyor.

Söküm çalışmalarının başlamasıyla birlikte, lunaparkın kapanışı şehirde hayal kırıklığı yarattı. Yıllar sonra yeniden lunaparka kavuşmanın sevincini yaşayan Karabüklüler, yalnızca üç ay sonra gelen kapanma kararıyla büyük şaşkınlık yaşadı. Lunaparkın açılışı sırasında Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, yaptığı açıklamada “Çocuklarımızın yüzünün güldüğü, neşeyle koşup oynayabileceği bir Karabük inşa etmek için elimizden geleni yapıyoruz. Bu lunapark da Karabük’ün çocuklarına armağanımızdır.” ifadelerini kullanmıştı. Ancak verilen bu sözlerin ardından lunaparkın kısa sürede kapanması, vatandaşlar arasında tepkiye neden oldu. Lunaparkın neden kapatıldığına dair resmi bir açıklama yapılmazken, kentte özellikle çocuklar ve aileler için önemli bir sosyal alanın kaybedilmesi üzüntüyle karşılandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin