Karabük Postası tarafından
12 Aralık, 2023 13:40 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Sarımçam’dan Rektör Kırışık ve TSO Başkanı Çapraz’a ziyaret

Karabük İŞKUR İl Müdürü Ferhat Sarıçam, paydaş kurumlardan Karabük Üniversitesi ve TSO'ya ziyaret gerçekleştirerek, işbirliği noktasında fikir alışverişinde bulundu.

Sarıçam, Karabük Üniveristesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’ı makamında ziyaret ederek, İl Müdürlüğü ve Karabük Üniversitemiz ile birlikte yapacakları çalışmalar ile ilgili işbirliği konusunda istişarede bulunarak istihdama yönelik katkı sağlayacakları konularında bilgi alışverişinde bulundu. Sarıçam, daha sonra Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz’ı da makamında ziyaret ederek, iş dünyasının talepleri noktasında yapacakları çalışmalar ve istihdama katkı yolunda kurumun vereceği destekler konusunda görüştü. blank
blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Nisan, 2025 20:30 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Otomobil yol çalışması için alternatif açılan yoldan şarampole uçtu, 3 yaralı

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinin Filyos istikametinde meydana gelen trafik kazasında şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araba yoldan çıkarak şarampole uçtu. Kazada 3 kişi yaralandı. Kazanın akabinde gruplar yönlendirildi.
Edinilen bilgiye nazaran kaza, akşam saatlerinde ilçenin Çömlekçi-Derecikören köyü Filyos istikametinde meydana geldi. Savlara nazaran, Saltukova tarafından Filyos beldesinde seyir halinde olan R.K. yönetimindeki 01 UEJ 11 plakalı araba, yol çalışması nedeniyle alternatif olarak açılan yolda direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle birlikte şarampole uçtu.
Kazada şoför ve araç içinde olan şimdi isimleri öğrenilemeyen iki yolcu yaralandı. Kazanın etraftaki araç şoförleri tarafından fark edilmesiyle birlikte olay yerine 112 Acil Sıhhat ve jandarma grupları sevk edildi. Sıhhat takımları tarafından yaralılara olay yerinde birinci müdahaleleri yapılmasından sonra ambulanslarla Çaycuma Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığı öğrenildi. Yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı öğrenilirken, jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.