Karabük Postası tarafından
14 Ekim, 2022 11:48 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Sarıçiçek yaylasında çalınan traktör Bartın’da bulundu

Gayza köyü Sarıçiçek Yaylası Kömüş Yatağı mevkisinde ağaç kesim işçisi olarak çalışan N.Ç. (38), kullandığı traktör ve ona bağlı ağaç kabuğu soyma makinesinin yerinde olmadığını fark etti. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri, çalışma başlattı. Görgü tanıkları ve güvenlik kameralarından yola çıkan jandarma, traktör ve ağaç kabuğu soyma makinesine Bartın'da ulaştı. Traktör ve ağaç kabuğu soyma makinesine el koyan ekipler, hırsızlık iddiasıyla E.G'yi (54) gözaltına aldı. Karabük valiliğinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: Karabük Safranbolu Gayza Köyü Sarıçiçek Yaylası Kömüş Yatağı mevkiinde kesim işçisi olarak çalışan N.Ç.(38) isimli şahsa ait 1 adet traktör ve 1 adet ağaç kabuğu soyma makinasını çalan E.G.(54) isimli şahıs Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Safranbolu İlçe Jandarma Komutanlığı personelinin özverili ve gayretli çalışmaları sonucu çaldığı malzemelerle birlikte Bartın ilinde yakalanmıştır. Şüpheli gözaltına alınmış olup, yapılan işlemlerin ardından adli makamlara sevk edilecektir. Karabük İl Jandarma Komutanlığınca, emniyet ve asayiş ile huzurun devamının sağlanması maksadıyla çalışmalara aralıksız olarak devam edilecektir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Nisan, 2025 12:07 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Yüksel Yıldırım: “Pis ellerinizi Samsunspor’un üzerinden çekin”

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, kendilerini hiçbir kulübün ilgilendirmediğini vurgulayarak, "Artık şunu net olarak herkesin bilmesini istiyoruz ve tüm Türkiye’ye bağırarak söylüyoruz, üzerimizde oyun oynamayı, prim yapmayı bırakın ve pis ellerinizi çekin artık" dedi.
Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, son devirde kendileriyle ilgili yapılan açıklamalara reaksiyon gösterdi. Yıldırım, bahisle ilgili toplumsal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Samsunspor Başkanı ve takımı olarak artık şunu net olarak herkesin bilmesini istiyoruz ve tüm Türkiye’ye bağırarak söylüyoruz, üzerimizde oyun oynamayı, prim yapmayı bırakın ve pis ellerinizi çekin artık. Samsunspor’un Samsunspor’dan öteki gerçek dostu yok. Biz bize yeteriz" tabirlerini kullandı.
Başkan Yıldırım, öbür hiçbir kulüp ya da kadronun artık kendilerini ilgilendirmediğini belirterek, "Bizi bu saatten sonra ne Galatasaray, ne Fenerbahçe ne de öbür hiçbir kulüp yahut kadro ilgilendirmiyor. Bizim aklımızda, beynimizde ve kalbimizde yalnızca tek bir şey var, Samsunspor ve Avrupa’ya gitmek" diye konuştu.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.