SAMSUN (İHA) – Samsunspor ile özdeşleşmiş gol şarkısı ’Ara Beni’ ile bilinen Çağla, Antalyaspor maçı öncesi yaptığı mini konser ile taraftarı coşturdu.
Süper Lig ekiplerinden Samsunspor’un attığı goller ve aldığı galibiyetlerin ardından çalınan ’Ara Beni’ şarkısının solisti Çağla Korkmaz, Samsunspor Taraftarlar Derneği Söğütlübahçe’nin yaptığı girişimlerin ardından, Samsun 19 Mayıs Stadyumu’na geldi.
Popüler şarkıcı, Samsunspor forması ile ’Ara Beni’ şarkısıyla Samsun 19 Mayıs Stadyumu’nda keyifli anlar yaşattı. Şarkıcı Çağla, mini konserin ardından taraftarların alkışları eşliğinde futbolseverleri selamladı.


Samsunspor taraftarları Çağla ile coştu
Trabzonspor, kupa maçının hazırlıklarını tamamladı
Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde deplasmanda Gençlerbirliği ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlayarak Ankara’ya hareket etti.
Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde yarın deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Trabzonspor, maçın hazırlıklarını Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde Teknik Direktör Fatih Tekke yönetiminde gerçekleştirdiği antrenmanla tamamladı. Bordo-mavililer, son çalışmada taktik ağırlıklı bir antrenman yaptı.
Hazırlıklarını tamamlayan bordo-mavililer, antrenmanın ardından özel uçakla Ankara’ya hareket etti.
22 kişilik kamp kadrosunda şu futbolcular yer alıyor:
“Andre Onana, Onuralp Çevikkan, Ahmet Doğan Yıldırım, Chibuike Nwaiwu, Stefan Savic, Taha Emre İnce, Wagner Pina, Mustafa Eskihellaç, Mathias Lovik, Benjamin Bouchouari, Tim Jabol Folcarelli, Christ Inao Oulai, Salih Malkoçoğlu, Ozan Tufan, Boran Başkan, Ernest Muçi, Onuralp Çakıroğlu, Anthony Nwakaeme, Oleksandr Zubkov, Felipe Augusto, Umut Nayir ve Paul Onuachu yer aldı.”

