Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Şubat, 2025 16:45 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Samsunspor – Hatayaspor maçı biletleri öğrencilere ücretsiz

Samsunspor, Trendyol Üstün Lig’in 23. haftasında alanında oynayacağı Hatayspor maçında kale ardı tribünlerinin tüm öğrencilere fiyatsız olacağını duyurdu.
Trendyol Harika Lig’in 23. haftasında Samsunspor, 7 Şubat Cuma günü saat 20.00’de 19 Mayıs Stadyumu’nda Hatayspor ile karşı karşıya gelecek. Kırmızı-beyazlı topluluk, Samsunspor - Hatayspor maçının bilet fiyatları aşikâr oldu. Kırmızı-beyazlı kulüp, bu karşılaşmada kale gerisi tribünlerinin tüm öğrencilere fiyatsız olacağını duyurdu. Kulübün toplumsal medya hesabından yapılan açıklamada, "Evimizde oynayacağımız Atakaş Hatayspor maçında tüm öğrenci taraftarlarımıza, yalnızca Bulvar AVM Passolig gişesinde geçerli olacak halde kale gerisi tribün biletleri fiyatsız. Fiyatsız bilet kampanyası, gişelerde oluşan yoğunluk sebebiyle maç günü geçerli olmayacaktır" tabirlerine yer verildi.
Öte yandan AVM Passolig gişesinden yapılan alımlarda bayan, öğrenci ve engelli taraftarlara tüm tribünlerde geçerli yüzde 20 indirim uygulanacağı ve 20-31 Ocak tarihleri ortasında "Bu Kan Sizi Unutur Mu?" kampanyası kapsamında kan bağışında bulunan taraftarların da, kuzey kale gerisi tribün biletlerini fiyatsız olarak Passolig gişelerinden tanımlatabileceği belirtildi.
Biletler öncelikle Samsunspor logolu Passolig kart sahiplerine satışa açılacak olup, maça 24 saat kala öbür logolu kart sahipleri de bilet satın alabilecek.

Müsabaka için belirlenen bilet fiyatları ise şu halde:
VIP-A batı alt: Bin TL
Batı alt-üst-1: 700 TL
Batı alt-üst-2: 400 TL
Doğu alt-üst: 250 TL
Kale gerisi: 150 TL
Misafir tribünü: 195 TL

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Mart, 2025 16:45 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Ramazan’da balık tezgahlarında sakinlik

Ramazan ayında balık tezgahlarında sakinlik yaşanıyor. İftarda balık yemek isteyen vatandaşlar ise en çok hamsi ve mezgit satın alıyor.
Samsun’da bulunan balık tezgahlarında Ramazan ayında sakinlik yaşanıyor. İlgi azalsa da yeniden de satışların olduğunu söyleyen balıkçılar, en çok hamsi ve mezgidin talep gördüğünü söyledi.
Balık satıcısı Mehmet Kılıç, "Ramazan’da balık tezgahlarında sakinlik var lakin tekrar de güzel durumdadır. Vatandaşlar en çok hamsi, mezgit, barbun alıyor. Bu sene dönemimiz da çok bereketli geçti. İnşallah seneye de bu türlü bir dönem bekliyoruz. Vatandaşlarımız bu sene balığa doydu" dedi.
Vatandaş Yaşar Kuru, "Balık daima yeterli, kâfi ki iktisat düzgün olsun. Ramazan’da en çok hamsi ile mezgit yedik. Bu bolluğa şükürler olsun" diye konuştu.
Vatandaş Dilek Yılmaz, "Balık fiyatları hoş. Biz tava balığını tercih ediyoruz. Fiyatlar ülkü. Balık döneminde en çok hamsi yedik" formunda konuştu.
Tezgahlarda balık fiyatları ise şu biçimde:
Hamsi 100 TL, istavrit 100 TL, mezgit 120 TL, barbun 150 TL, palamut 200 TL, çupra 300 TL, sazan 150 TL, kefal 100 TL.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.