Reklam
Reklam
samsunspor hatayaspor maci biletleri ogrencilere ucretsiz BqPAS3QT
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Şubat, 2025 16:45 tarihinde yayınlandı
0

Samsunspor – Hatayaspor maçı biletleri öğrencilere ücretsiz

Samsunspor, Trendyol Üstün Lig’in 23. haftasında alanında oynayacağı Hatayspor maçında kale ardı tribünlerinin tüm öğrencilere fiyatsız olacağını duyurdu.

Trendyol Harika Lig’in 23. haftasında Samsunspor, 7 Şubat Cuma günü saat 20.00’de 19 Mayıs Stadyumu’nda Hatayspor ile karşı karşıya gelecek. Kırmızı-beyazlı topluluk, Samsunspor – Hatayspor maçının bilet fiyatları aşikâr oldu. Kırmızı-beyazlı kulüp, bu karşılaşmada kale gerisi tribünlerinin tüm öğrencilere fiyatsız olacağını duyurdu. Kulübün toplumsal medya hesabından yapılan açıklamada, “Evimizde oynayacağımız Atakaş Hatayspor maçında tüm öğrenci taraftarlarımıza, yalnızca Bulvar AVM Passolig gişesinde geçerli olacak halde kale gerisi tribün biletleri fiyatsız. Fiyatsız bilet kampanyası, gişelerde oluşan yoğunluk sebebiyle maç günü geçerli olmayacaktır” tabirlerine yer verildi.

Öte yandan AVM Passolig gişesinden yapılan alımlarda bayan, öğrenci ve engelli taraftarlara tüm tribünlerde geçerli yüzde 20 indirim uygulanacağı ve 20-31 Ocak tarihleri ortasında “Bu Kan Sizi Unutur Mu?” kampanyası kapsamında kan bağışında bulunan taraftarların da, kuzey kale gerisi tribün biletlerini fiyatsız olarak Passolig gişelerinden tanımlatabileceği belirtildi.

Biletler öncelikle Samsunspor logolu Passolig kart sahiplerine satışa açılacak olup, maça 24 saat kala öbür logolu kart sahipleri de bilet satın alabilecek.

Müsabaka için belirlenen bilet fiyatları ise şu halde:

VIP-A batı alt: Bin TL

Batı alt-üst-1: 700 TL

Batı alt-üst-2: 400 TL

Doğu alt-üst: 250 TL

Kale gerisi: 150 TL

Misafir tribünü: 195 TL

Bizi sosyal medyadan takip edin
motorculardan anitkabire bayrak surusu JnM7Ia11
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Motorculardan Anıtkabir’e “bayrak sürüşü”

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde geleneksel hale gelen bayrak sürüşü etkinliğinde, 83 motosiklet tutkunu Türk bayrağını Samsun’dan Anıtkabir’e taşıdı.

Müzekent Motosiklet Kulübü Başkanı Celil Özdemir öncülüğünde gerçekleştirilen organizasyonda, Safranbolu’dan teslim alınan Türk bayrağı motosiklet konvoyu eşliğinde anlamlı bir yolculuğa çıkarıldı. Yaklaşık 1100 kilometrelik rotada ilerleyen grup, ilk olarak Milli Mücadele’nin başladığı Samsun’a ulaştı.

Samsun’da Türk bayrağını gururla dalgalandıran motosiklet tutkunları, daha sonra rotalarını başkent Ankara’ya çevirdi. 83 kişiden oluşan grup, Anıtkabir’e ulaşarak anlamlı sürüşü tamamladı.

Müzekent Motosiklet Kulübü Başkanı Celil Özdemir, her yıl düzenledikleri etkinliği büyük bir gururla gerçekleştirdiklerini belirterek, “Her yıl bu kutsal emaneti taşımaktan ve bu rotayı tamamlamaktan büyük bir onur duyuyoruz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin