Reklam
Reklam
samsunspor hatayaspor maci biletleri ogrencilere ucretsiz BqPAS3QT
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Şubat, 2025 16:45 tarihinde yayınlandı
0

Samsunspor – Hatayaspor maçı biletleri öğrencilere ücretsiz

Samsunspor, Trendyol Üstün Lig’in 23. haftasında alanında oynayacağı Hatayspor maçında kale ardı tribünlerinin tüm öğrencilere fiyatsız olacağını duyurdu.

Trendyol Harika Lig’in 23. haftasında Samsunspor, 7 Şubat Cuma günü saat 20.00’de 19 Mayıs Stadyumu’nda Hatayspor ile karşı karşıya gelecek. Kırmızı-beyazlı topluluk, Samsunspor – Hatayspor maçının bilet fiyatları aşikâr oldu. Kırmızı-beyazlı kulüp, bu karşılaşmada kale gerisi tribünlerinin tüm öğrencilere fiyatsız olacağını duyurdu. Kulübün toplumsal medya hesabından yapılan açıklamada, “Evimizde oynayacağımız Atakaş Hatayspor maçında tüm öğrenci taraftarlarımıza, yalnızca Bulvar AVM Passolig gişesinde geçerli olacak halde kale gerisi tribün biletleri fiyatsız. Fiyatsız bilet kampanyası, gişelerde oluşan yoğunluk sebebiyle maç günü geçerli olmayacaktır” tabirlerine yer verildi.

Öte yandan AVM Passolig gişesinden yapılan alımlarda bayan, öğrenci ve engelli taraftarlara tüm tribünlerde geçerli yüzde 20 indirim uygulanacağı ve 20-31 Ocak tarihleri ortasında “Bu Kan Sizi Unutur Mu?” kampanyası kapsamında kan bağışında bulunan taraftarların da, kuzey kale gerisi tribün biletlerini fiyatsız olarak Passolig gişelerinden tanımlatabileceği belirtildi.

Biletler öncelikle Samsunspor logolu Passolig kart sahiplerine satışa açılacak olup, maça 24 saat kala öbür logolu kart sahipleri de bilet satın alabilecek.

Müsabaka için belirlenen bilet fiyatları ise şu halde:

VIP-A batı alt: Bin TL

Batı alt-üst-1: 700 TL

Batı alt-üst-2: 400 TL

Doğu alt-üst: 250 TL

Kale gerisi: 150 TL

Misafir tribünü: 195 TL

Bizi sosyal medyadan takip edin
silvikultur egitim tatbikati yenicede tamamlandi Nlq2M26Z
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Mayıs, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Silvikültür eğitim tatbikatı Yenice’de tamamlandı

Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü tarafından tüm işletme müdürlüklerinde düzenlenen “Silvikültür Uygulamaları Eğitim Tatbikatları”, Yenice Orman İşletme Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde gerçekleştirilen son programla tamamlandı.

Bölge Müdürü Halil Oflu başkanlığında, Bölge Müdür Yardımcısı Osman Araz koordinesinde gerçekleştirilen eğitimlerde; genç meşcere bakımları, sıklık ve aralama müdahaleleri, doğal gençleştirme teknikleri ile meşcere kuruluşlarının biyolojik gelişim süreçleri sahada uygulamalı olarak ele alındı.

Silvikültür Şube Müdürü Hüseyin Albayrak tarafından verilen uygulamalı eğitimlerde, yetişme ortamı analizinin silvikültürel müdahalelerdeki önemine dikkat çekildi. Eğitimlerde bonitet tespiti, bakı durumu, eğim, yükselti, toprak derinliği, taşlılık, diri örtü yapısı ve yağış rejimi gibi kriterlerin teknik karar alma süreçlerine etkisi anlatıldı.

Tatbikat kapsamında meşcere kapalılık durumuna göre bakım müdahaleleri, istikbal ağacı seçimi, fertler arası rekabetin azaltılması, kök ve gövde gelişiminin yönlendirilmesi ile kar, rüzgar ve biyotik zararlılara dayanıklı meşcere kuruluşu gibi konular uygulamalı örneklerle işlendi.

Orman İdaresi ve Planlama Şube Müdürü Handan Sertel tarafından verilen eğitimlerde ise amenajman planları doğrultusunda etanın meşcereden çıkarılması, genç meşcerelerde bakım programları, işletme sınıfı değişiklik süreçleri ve olağanüstü hâsılat etası raporlarının hazırlanmasında dikkat edilmesi gereken teknik kriterler değerlendirildi.

Tatbikat sonunda konuşan Bölge Müdürü Halil Oflu, silvikültürün yalnızca ağaç yetiştirmek değil, geleceğin ormanını bugünden planlamak anlamına geldiğini belirterek, yapılan her bakım müdahalesinin ağacın gelişimi, karbon depolama kapasitesi ve ekosistem direnci üzerinde doğrudan etkili olduğunu ifade etti.

Eğitim tatbikatına Yenice Orman İşletme Müdürü Bahri Yücel, işletme müdür yardımcıları, işletme şefleri ve orman muhafaza memurları katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin