Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Ocak, 2024 20:48 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Samsunspor, Alanya’ya 17 oyuncusunu götürmedi

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, Fenerbahçe maçı öncesinde Ziraat Türkiye Kupası 5. Turu’nda karşılaşacağı Alanyaspor deplasmanına 17 futbolcusunu götürmedi.
Ligde uzun bir aranın ardından küme düşme hattından uzaklaşan Samsunspor, ligin 21. haftasında karşılaşacağı Fenerbahçe maçı öncesinde Türkiye Kupası 5. Turu’nda mücadele edeceği Alanyaspor karşı as futbolcularını götürmeme kararı aldı. Kırmızı-beyazlılarda as takımda düzenli forma giyen 17 futbolcu teknik heyetin kararı doğrultusunda Alanya’ya götürülmedi. Samsunspor’un Alanya kamp kadrosunda daha önce az süre alan ve genç oyuncular yer aldı.
Afrika Kupası’nda olan Kingsley Schindler, Nanu Gomes ve Oliver Ntcham’ın yanı sıra uzun süreli sakatlığı bulunan Gaetan Laura ile Sivasspor maçında sakatlık geçiren Moryke Fofana ve izinli olan Mickael Tırpan mecburiyetten dolayı Alanyaspor maçı kafilesine dahil edilemedi. Bu futbolcuların yanı sıra kaleci Okan Kocuk, Rick Van Drongelen, Lubo Satka, Alim Öztürk, Zeki Yavru, Emre Kılınç, Carlo Holse, Flavien Tait, Ait Bennasser, Taylan Antalyalı ve Marius Mouandilmadji Alanya’ya götürülmedi.
Samsunspor’un maç kafilesinde kaleciler Jakup Szumski ve Halil Yeral’ın yanı sıra Yunus Emre Çift, Kerem Fidan, Mustafa Haluk Tan, Soner Gönül, Marc Bola, Enes Albak, Osman Çelik, Soner Aydoğdu, Muhammet Ali Özbaskıcı, Emre Köroğlu, Alper Efe Pazar, Mehmet Ali Kablan, Muhammed Gümüşkaya, Berhan Deniz, Ercan Kara ve Landry Dimata yer aldı.
Alanyaspor ile Samsunspor yarın saat 17.00’de Alanya Oba Stadyumu’nda Türkiye Kupası’nda adlarını bir üst tura yazdırmak için mücadele verecekler.
Samsunspor, 21 Ocak Pazar günü de Süper Lig’de lider Fenerbahçe’ye konuk olacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Ocak, 2026 16:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Emniyet Müdürü Musa Bozkurt, son yolculuğuna uğurlandı

Samsun’da uzun yıllar emniyet teşkilatına hizmet eden 1. Sınıf Emniyet Müdürü ve Polis Başmüfettişi Musa Bozkurt (55), geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Bozkurt, Samsun’da düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.
Samsun’da Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü görevinde bulunan, daha sonra Tokat’a tayin olduktan sonra 1. Sınıf Emniyet Müdürü rütbesine yükselen ve Teftiş Kurulu Başkanlığı’nda Polis Başmüfettişi olarak görev yapan Musa Bozkurt, dün Samsun’da geçirdiği kalp krizi sonrası kaldırıldığı özel hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Musa Bozkurt için bugün Samsun İl Emniyet Müdürlüğü önünde resmî cenaze töreni düzenlendi. Törene; CHP Samsun Milletvekili Murat Can, Vali Yardımcısı Abdulkadir Demir, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç, Samsun İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş, Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Ahmet Bahadır, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Mustafa Bakçepınar, Edirne İl Emniyet Müdürü Muhittin Ayhan, Teftiş Kurulu Başkan Yardımcısı Ersan Akbaba, Tanık Koruma Daire Başkanı İsmail Hakkı Günay, Asayiş Daire Başkan Yardımcısı Aslan Bağrıaçık, Merzifon Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Erol Demir, eski Samsun Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, çok sayıda emniyet personeli ile ailesi katıldı.
Düzenlenen törenin ardından Musa Bozkurt’un naaşı, İlkadım Büyük Cami’de ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Derecik Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin