Süper Lig gruplarından Samsunspor, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle kent genelinde yaşanan trafik yoğunluğu nedeniyle günü ferdi idman programları doğrultusunda geçirecek.
Sivasspor’u kendi alanında 1-0 yenerek 24 hafta koruduğu 3.’lüğü Beşiktaş’tan 1 hafta sonra geri alan Samsunspor, lig başından beri yaptığı maç sonraki yenileme idmanını bugün gerçekleştiremedi. Kırmızı-beyazlılar, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle kent genelinde yaşanan trafik yoğunluğu nedeniyle bugünü ferdi idman programları doğrultusunda geçirecek. Yarını müsaadeli olarak geçirecek Samsun temsilcisi, Çarşamba günü Nuri Asan Tesisleri’nde toplanarak Trabzonspor maçı hazırlıklarına kaldığı yerden devam edecek.
Samsunspor, ligin 37. haftasında 25 Mayıs Pazar günü saat 19.00’da deplasmanda Trabzonspor’un rakibi olacak.


Samsunpor’da Trabzonspor maçı hazırlıklarına trafik engeli
Tosya’da 19 Mayıs’ta halk otobüsleri ücretsiz olacak
Tosya’da, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda halk otobüslerinde ulaşımın ücretsiz olaak.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Tosya Belediyesi, 19 Mayıs Salı günü otobüs seferlerinde gün boyunca ulaşımın ücretsiz verileceğini açıkladı. Tosya Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Tosya Belediyesi olarak otobüs seferlerimiz gün boyunca ücretsiz hizmet verecektir. Bayramın coşkusunu hep birlikte yaşamak, etkinlik alanlarına daha kolay ulaşım sağlamak ve hemşehrilerimizin bu anlamlı güne rahatça katılım göstermesi amacıyla toplu taşıma araçlarımız ücretsiz olarak hizmet sunacaktır. Başta gençlerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, nice bayramları birlik ve beraberlik içerisinde yaşamayı diliyoruz” denildi.

