blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Ocak, 2025 12:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Samsun’daki kamu hastanesine 200 araçlık yeni otopark

Samsun Gazi Devlet Hastanesi’nde hasta ve hasta yakınlarının kullanımı için 200 araçlık otopark hizmete girdi.
Samsun Gazi Devlet Hastanesi’nin İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile yaptığı görüşmeler sonucunda, hastanenin yakınında bulunan Samsun Anadolu Lisesi’nin eski alanı hasta ve hasta yakını otoparkı olarak kullanılması konusunda mutabakata varıldı. Bahisle ilgili bilgi veren Gazi Devlet Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mahmut Ulubay, "Hastanemize başvuran hasta ve hasta yakınlarımızın vakit zaman yaşadığı otopark problemine tahlil bulabilmek hedefiyle hastanemizin yakınında bulunan ve hala etkin olarak kullanılmayan Samsun Anadolu Lisesi’nin eski alanının otopark olarak kullanımı için İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerimizle görüşmeler gerçekleştirdik. Görüşmeler sonucunda İlkadım Kaymakamlığımızın da oluruyla bu alanın eğitimle ilgili yeni bir inşa faaliyeti başlayana kadar Gazi Devlet Hastanesi Hasta ve Hasta Yakını Otoparkı olarak kullanılması konusunda ulusal eğitim yetkililerimizle mutabakata vardık ve gerekli yazışmaları tamamlayarak otoparkımızı etraf ve giriş alanı düzenlemelerini yaparak 28 Ocak Salı günü itibariyle vatandaşlarımızın hizmetine açtık" dedi.

Hizmet vereceği saatler
Başhekim Ulubay şunları söyledi:
"200 araçlık olarak planlanan ve 07:00 – 19:00 saatleri ortası hizmet verecek Gazi Devlet Hastanesi Otoparkımızdan tüm hasta ve hasta yakınlarımız fiyatsız olarak faydalanabilecek. Çalışmada emeği geçen yöneticilerimize ve ulusal eğitim yetkililerimize teşekkür ediyor, park badiresi noktasında bir rahatlamaya neden olacak otoparkımızın vatandaşlarımıza güzel olmasını temenni ediyorum."

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Mustafa Akgün tarafından
06 Ocak, 2026 14:39 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Safranbolu Devlet Hastanesi Çevresinde Kar Tepkisi

Safranbolu Devlet Hastanesi ve çevresinde biriken kar yığınları vatandaşların tepkisine neden oldu.

Haber merkezimizi arayan çok sayıda vatandaş, hastane çevresi ve bağlantılı sokaklarda yaşanan sorunun defalarca belediyeye bildirilmesine rağmen herhangi bir çalışma yapılmadığını iddia etti.

Vatandaşlar, özellikle kaldırımlar ve ara sokaklarda temizlenmeyen kar ve buz nedeniyle düşme gibi kazaların yaşanabileceğini belirtirken, yol ortasında bırakılan kar yığınlarının görüş açısını kapattığını ve bu durumun trafik kazalarına davetiye çıkardığını ifade etti. Hastane gibi yoğun kullanılan bir bölgede gerekli önlemlerin alınmamasının büyük risk oluşturduğunu vurgulayan vatandaşlar, yetkilileri göreve çağırdı. Bölgede yaşayanlar ve hastaneye gelen hasta yakınları, karla mücadele çalışmalarının bir an önce başlatılmasını talep etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin