Samsun’daki 3 kişinin yaralandığı silahlı çatışmayla ilgili gözaltı sayısı 8’e çıktı.
Olay, Samsun’un Atakum ilçesi Körfez Mahallesi Çilingiroğlu Caddesi’nde bulunan bir oto yıkama önünde saat 19.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, iki grup arasında silahlı çatışma çıktı. Olayda 3 kişi vurularak yaralandı. İhbar üzerine olay yeri yakındaki polis ekipleri hızla intikal ederek polisin ani müdahalesi ile olay daha fazla büyümeden önlendi. Yaralılar ambulanslarla Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ve özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Polis olayla ilgili 8 kişiyi 2 adet tabanca ve çok sayıda mermi ile birlikte yakalayarak gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.


Samsun’daki 3 kişinin yaralandığı silahla çatışmayla ilgili gözaltı sayısı 8’e çıktı
Saatlerce peşinden koştular: Kurbanlık dana ilçeyi birbirine kattı
Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde kurban pazarından kaçan dana, saatler süren kovalamacanın ardından veteriner hekimin sakinleştirici iğnesiyle yakalandı.
İnebolu ilçesi İkiçay mevkiinde kurulan kurban pazarında bulunan bir dana, sahibinin elinden kaçarak pazardan uzaklaştı. Şehit Rahmi Yılmazer Caddesi üzerinden ilçe merkezine doğru koşan kurbanlık dana, sürücülere ve vatandaşlara zor anlar yaşattı. Cadde üzerinde kendisini yakalamaya çalışan vatandaşlara da saldıran dana, ilçede hareketliliğe neden oldu. Otobüs Terminali’ne kadar kaçan hayvan, burada ekipler tarafından kontrol altına alınmaya çalışıldı. Kurbanlık dana, veteriner hekimin yaptığı sakinleştirici iğnenin ardından etkisiz hale getirildi. Ekiplerin ve vatandaşların yardımıyla yeniden kurban pazarına getirilen dana, sahibine teslim edildi.

