Samsun’da trafikte tehlikeli yarış: Kapıyı açıp video çektiler - Karabük Haber Postası
samsunda trafikte tehlikeli yaris kapiyi acip video cektiler 42JsKO5K
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Ağustos, 2025 12:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’da trafikte tehlikeli yarış: Kapıyı açıp video çektiler

Samsun’da seyir halindeyken yarış yapan bir arabadaki yolcu, art kapıyı açarak hem tehlikeli biçimde seyahat yaptı hem de yarıştıkları araçların görüntüsünü çekti.

Olay, Samsun-Ankara Karayolu Havza mevkisinde, Samsun istikametine seyir halinde olan 3 araç ortasında meydana geldi. Manzaralar, yolda bulunan başka şoför ve yolcular tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Kaydedilen imajlarda, 55 plakalı arabanın sol şeritten ilerlerken öbür araçlarla yarıştığı, bu sırada artta oturan yolculardan birinin aracın sağ art kapısını açtığı ve uzun mühlet bu formda seyahat ettiği görüldü. Yolcunun birebir vakitte yarıştıkları öteki arabaları cep telefonuyla kaydettiği tespit edildi.

Yaklaşık 5 dakika süren tehlikeli yarış, trafikteki başka şoförlerin canını da hiçe saydı. Olayın imajları toplumsal medyada da reaksiyon çekti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunspordan atilla karaoglan tepkisi 4FWTNhQh
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Nisan, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsunspor’dan ‘Atilla Karaoğlan’ tepkisi

SAMSUN (İHA) – Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, Türkiye Kupası çeyrek final müsabakasına Atilla Karaoğlan’ın atanmasına tepki göstererek, “kabul edilemez” olarak nitelendirdi.

Süper Lig’de 2 hafta önce oynanan Çaykur Rizespor-Samsunspor maçını yöneten ve tartışmalı kararlara imza atan hakem Atilla Karaoğlan, yarın oynanacak Samsunspor-Trabzonspor Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesine atandı. Samsunspor, yazılı bir açıklama yaparak hakem atamasına tepki gösterdi. Kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan duyuruda duyuruda şu ifadelere yer verildi:

“Daha iki hafta önce Çaykur Rizespor ile oynadığımız karşılaşmada, Teknik Direktörümüz Thorsten Fink’e tartışmalı bir kararla gösterdiği kırmızı kart sonrası 3 maç ceza almasına neden olan hakem Atilla Karaoğlan’ın, Trabzonspor ile oynayacağımız Türkiye Kupası çeyrek final müsabakasına yeniden atanmasını kabul edilemez buluyoruz. Teknik Direktörümüzün cezası henüz devam ederken, bu karara sebep olan hakemin sahada görev alacak olması futbolun adalet duygusuyla örtüşmemektedir. Geniş bir hakem havuzu bulunmasına rağmen, böylesine kritik bir karşılaşma öncesinde aynı ismin tekrar maçımızda görevlendirilmesini doğru bulmadığımızı kamuoyunun bilgisine sunarız. Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu’nun, hatalı olduğunu düşündüğümüz bu kararı yeniden gözden geçirmesini bekliyoruz. Kulübümüz, Türk futbolunda daima adalet ve eşitlik ilkesine sahip çıkmakta olup, futbolumuzu yönetenlerin de bu hassasiyetimizi anlamalarını beklemekteyiz.”

Atilla Karaoğlan’ın 9 Nisan’da yönettiği karşılaşmayı Samsunspor, Rizespor karşısında 4-1 kaybetmişti.

Bizi sosyal medyadan takip edin