blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Ekim, 2025 20:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Samsun’da silahla ağır yaralamada tutuklu sayısı 2’ye çıktı

Samsun’da pompalı tüfekli akına uğrayan bir kişi ağır yaralanmasıyla ilgili adliyeye sevk edilen bir kişi daha tutuklandı.
Olay, 8 Ekim’de saat 02.00 sıralarında Atakum ilçesi Sarıışık Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, G.Y. (22) isimli şahıs ile B.A. (38) ve S.K. (40) ortasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine B.A. ve S.K., G.Y.’yi pompalı tüfekle yaraladı. Ağır yaralanan G.Y., Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Saldırganlar olay yerinden kaçtı. Atakum İlçe Jandarma Komutanlığı takımların takibi sonucu yakalanarak gözaltına alındı. Dün Samsun Adliyesi’ne sevk edilen S.K. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na gönderildi.
Olayda tüfekle ateş eden ve firarda olan B.A. ise Samsun Adliyesi yanında avukatıyla görüşmeye gelip aracıyla kaçarken Atakum İlçe Jandarma Komutanlığı, İstihbarat Şube Müdürlüğü ve JASAT gruplarının ortak çalışması sonucu dün saat 16.00 sıralarında yakalandı.
Olayda kullanılan tüfek de ele geçirildi. Bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edilen B.A., çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı İnfaz Kurumu’na gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Aralık, 2025 00:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Karabük’te 70 adet sentetik ecza hap ele geçirildi

Karabük’te düzenlenen operasyonda sentetik ecza hap ve uyuşturucu madde ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince şehir merkezi ve Eskipazar ilçesinde düzenlenen operasyonlarda, 4 şahsın üzerinde, aracında, ikametinde yapılan aramalarda; 70 adet sentetik ecza hap, 8,3 gram sentetik kannabinoid hammaddesi, 12 gram metamfetamin, 1 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi.
Gözaltına alınan zanlılar işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin