Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Mart, 2025 20:15 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Samsun’da sahte altın operasyonu zanlıları tutuklandı

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Cürümlerle Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü takımları tarafından, düzmece altın bozdurarak dolandırıcılık yapmaya çalışırken yakalanan şüpheliler tutuklandı.
İlkadım ilçesinde bir kuyumcuya uydurma 1 gramlık altın bozdurulmak istendiği sırada, kuyumcunun altının düzmece olduğunu fark etmesi üzerine şüpheliler iş yerinden kaçarak uzaklaştı. Olayla ilgili başlatılan çalışma kapsamında, şahısların kimlikleri polis tarafından kısa müddette tespit edildi. KOM Şube Müdürlüğü takımlarının takibi sonucunda, şüpheliler A.S. (47) ve O.K. (57) 21 Mart’ta İlkadım’da diğer bir kuyumcuya iki adet uydurma 1 gramlık altın bozdurmaya çalıştıkları sırada suçüstü, üçüncü şahıs İ.C.K. ise (33) çalışma sonucunda yakalandı. Şüphelilerin üzerlerinde ve ikamet adreslerinde yapılan aramalarda 11 adet uydurma 1 gramlık ulusal ziynet altını, 12 bin 780 TL nakit para, 300 Amerikan doları, 72 adet tabanca fişeği ele geçirildi.
Gözaltına alınan 3 şahıs hakkında ’paraya eşit sayılan kıymetlerde sahtecilik’ hatasından isimli süreç başlatıldı. Bugün Samsun Adliyesine sevk edilen 3 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Mayıs, 2025 23:44 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

KBÜ’de “Sağlık Bakım Hizmetlerinin Yönetimi” söyleşisi düzenlendi

Karabük Üniversitesi'nde (KBÜ) düzenlenen kariyer söyleşisinde, hemşirelikte yönetim alanındaki kariyer fırsatları ve sağlık hizmetlerinde liderliğin önemi ele alındı.

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü tarafından, Hemşirelikte Yönetim dersi kapsamında "Sağlık Bakım Hizmetlerinin Yönetimi" konulu kariyer söyleşisi gerçekleştirildi.
Söyleşinin açılış konuşmasını yapan Dekan Yardımcısı Güngör, sağlık hizmetlerinin yönetimi alanının hemşirelik mesleğinde giderek artan bir öneme sahip olduğunu ve bu alanın önemli bir kariyer fırsatı sunduğunu vurguladı.
15 Temmuz Şehitler Konferans Salonu'nda düzenlenen etkinliğe Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Müslüm Kuzu, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Tuğba Güngör, Hemşirelik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Tuğba Aydın Yıldırım, akademisyenler ve öğrenciler katılım sağladı.
Program çerçevesinde Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Müyesser Demir ve yönetim ekibinde yer alan koordinatörler Hatice Gökkaya, Nurcan İnal, Melek Kaya ve Zeynep Madak konuk konuşmacı olarak yer aldı. Konuşmacılar, kendi kariyer yolculuklarını ve yöneticilik deneyimlerini öğrencilerle paylaşarak, sağlık hizmetlerinde liderlik ve yönetim becerilerinin önemine dikkat çektiler.

blank
blank
Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.