Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Kasım, 2024 12:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Samsun’da mest eden sonbahar manzarası

Samsun, sonbaharın tüm ihtişamını yaşarken, özellikle yeşil ormanların yerini alan sarı ve kızıl tonlarının oluşturduğu manzaralar göz kamaştırıyor. İklimin yavaş yavaş soğumasıyla birlikte doğa, adeta bir renk cümbüşüne bürünerek kartpostallık görüntüler sunuyor. Özellikle Samsun-Ankara yolu üzerinde ağaçların değişen renkleri, şehrin doğal güzelliklerine yeni bir boyut katıyor.
Samsun’un çeşitli bölgelerindeki ormanlık alanlar, sonbaharın etkisiyle sarı, kırmızı, turuncu ve kahverengi tonlarına dönüşüyor. Samsun-Ankara karayolunun özellikle belirli noktalarında, sonbaharın renkleri daha da belirginleşiyor. Bu güzergah üzerindeki ormanlık alanlar, hem bölge halkı hem de yolculuk yapanlar için bir görsel deneyim sunuyor. Yolcular, bu güzellikleri görme fırsatını kaçırmamak için sıkça duraklama yaparak bu anı fotoğraflamak istiyor.
Mahmutlu Sapağı mevkii, sonbahar mevsiminde ise bir başka görsel şölen yaşatıyor. Yere düşen yapraklar, mahalle yollarını sarmalayarak oraya özgü doğal bir ambiyans oluşturuyor. Doğa yürüyüşleri için popüler olan bu bölgede, fotoğrafçılar ve doğa tutkunları için eşsiz kareler ortaya çıkıyor.
Samsun’un sonbahar manzaraları, doğanın insan hayatıyla iç içe olduğunu en güzel şekilde gözler önüne seriyor. Doğada geçirilen her an, insanlara huzur ve dinginlik veriyor. Özellikle sonbahar aylarında, doğanın farklı renk tonları, yalnızca görsel bir şölen sunmakla kalmıyor, aynı zamanda insanların ruhsal olarak rahatlamalarını sağlıyor. Şehirdeki stresli yaşamdan uzaklaşmak isteyenler, tabiatın sunduğu bu renk cümbüşüne hayran kalıyor. Ekim ve Kasım aylarında, sonbaharın zirveye ulaştığı dönemde bu güzellikler unutulmaz bir deneyim sunuyor. Yeşilden sarıya, sarıdan kırmızıya dönen ağaçlar, doğaseverlerin yanı sıra fotoğrafçılar için de büyük bir ilham kaynağı oluyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Haziran, 2025 04:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Park halindeki tırların dorselerini ateşe verdiler

Karabük’te kimliği bilinmeyen kişi yahut şahıslarca yanıcı husus dökülerek ateşe verilen iki tırın dorsesinde maddi hasar oluştu.
Olay, Bayır Mahallesi Plevne Caddesi’nde meydana geldi. Park halinde bulunan iki tırın dorsesi kimliği meçhul kişi yahut şahıslarca ateşe verildi. Alevleri fark eden vatandaşların durumu bildirmesi üzerine olay yerine polis ve itfaiye grupları sevk edildi. Kısa müddette olay yerine gelen takımlar alevlere müdahale ederek yangını söndürdü.
Yangında tır dorseleri ziyan görürken, olay yeri inceleme takımları alanda çalışma başlattı.
Şüphelilerin evvel tır lastiklerine yanıcı ve uçucu husus sürerek yakmaya çalıştıkları, akabinde da başarılı olamayınca dorseleri ateşe verdikleri öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin