Rusya’nın Sochi Limanı’ndan hareketlenen Astoria Grande isimli yolcu kruvaziyeri 994 turistle Samsun Limanı’na demirledi.
Turizm alanında atılım yapan Samsun’da kruvaziyer turizmi de sürat kesmeden devam ediyor. Sochi Limanı’ndan hareket eden kruvaziyer, 994 yolcusu ve 450 mürettebatı ile İzmir, İstanbul ve Bartın’ın akabinde Samsun’a geldi. Öğlen saatlerinde Samsun’a demirleyen kruvaziyerdeki 994 yolcudan kimileri Samsun’da ziyaret ve alışveriş yaparken, birtakım turistler de günlerini Amasya’da geçirdi.
Akşam saatlerinde demir alacak kruvaziyer evvel Trabzon’a, oradan da tekrar Sochi’ye gidecek.


Samsun’da kruvaziyer turizmi hız kesmiyor
Samsun’da zehir tacirlerine gözaltı: 831 gram metamfetamin ele geçirildi
Samsun’un Atakum ilçesinde narkotik ekiplerince düzenlenen operasyonda 831 gram metamfetamin ile çok sayıda suç unsuru ele geçirilirken, 2 şüpheli gözaltına alındı.
İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yaptığı değerlendirilen şahıslara yönelik Atakum ilçesinde operasyon gerçekleştirdi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan F.M.O. (30) ve E.K.Y. (21) isimli şahısların araçlarında ve ikametlerinde yapılan aramalarda 831 gram metamfetamin, 75 adet sentetik ecza, 1 hassas terazi ve 1 pompalı tüfek ele geçirildi. Şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı.

