Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Ocak, 2024 04:24 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Samsun’da İYİ Parti’den istifa eden 11 kişi AK Parti’ye geçti

Samsun’da İYİ Parti’den istifa eden 11 kişi, düzenlenen törenle AK Parti’ye katıldı.
İYİ Parti Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve bir dönem grup başkanvekili olarak da görev yapan Alper Aydemir ile İYİ Parti’den istifa eden 11 kişi, düzenlenen törenle AK Parti’ye katıldı. AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, İl Başkanlığında düzenlenen programda Alper Aydemir ile Turgay Özel, Hanefi Özmen, İbrahim Berkan Yetkin, Yusuf Aydemir, İshak Kolcu, Burcu Özel, Melek Kablan, Görkem Kablan, İsmail Ceran, Murat Fırat Ceran ve Erkan Ayyıldız’a rozetlerini taktı.
AK Parti Samsun İl Başkanı Köse yaptığı açıklamada, "Samsun, AK Parti’nin kalesi konumunda. Alper kardeşimizin ve beraberindeki kardeşlerimizin AK Parti ailemize katılımlarından dolayı büyük mutluluk duyduk. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye hedeflerine emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor. Cumhurbaşkanımıza ve AK Parti’mize milletimizin büyük desteği ve teveccühü var" dedi.

blank
Haber Merkezi tarafından
16 Nisan, 2025 17:25 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi yükseliyor

Karabük Belediyesi, sokak hayvanlarının daha iyi koşullarda yaşamlarını sürdürebilmesi amacıyla hayata geçirdiği Modern Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Projesi’nde çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. 13.000 metrekarelik bir alan üzerinde kurulan tesisin, yaklaşık 1.000 hayvanı barındıracak kapasitede olması planlanıyor.

Merkez, yalnızca geçici barınma değil, aynı zamanda sağlık hizmetleri, rehabilitasyon, bakım ve sosyalleşme gibi birçok ihtiyaca yanıt verecek şekilde tasarlandı. Projede ayrıca 1.910 metrekarelik köpek gezinti parkuru, geniş serbest dolaşım alanları, doğa dostu peyzaj uygulamaları ve ziyaretçilere yönelik otopark da yer alacak.

Veterinerlik hizmetlerinin etkin biçimde sunulacağı modern bir sağlık altyapısına da sahip olacak merkez, bu yönüyle sadece bir tesis değil, aynı zamanda sürdürülebilir hayvan refahı anlayışının uygulandığı kapsamlı bir yaşam alanı olma özelliği taşıyor.

Projenin detaylarına dair açıklamalarda bulunan Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, “Can dostlarımız için yalnızca barınacakları değil, aynı zamanda tedavi görebilecekleri, sosyalleşebilecekleri ve rehabilite olabilecekleri modern bir merkez inşa ediyoruz. Bu projeyle örnek bir yaklaşımı hayata geçiriyoruz,” dedi.

İnşaatı devam eden tesisin tamamlanmasıyla birlikte, Karabük bölgesinde hayvanlara yönelik en kapsamlı ve çağdaş hizmetlerin sunulacağı merkezlerden biri hayata geçmiş olacak. Aynı zamanda proje, çevresel duyarlılığı ve toplumsal farkındalığı da ön planda tutmasıyla dikkat çekiyor.

blank
blank

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.