blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Kasım, 2024 04:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Samsun’da fırtına uyarısı

Samsun Valiliği’nin yaptığı açıklamaya göre, bölgede kuvvetli rüzgar ve fırtına bekleniyor. Vatandaşlardan dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi, kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısında bulundu. Samsun Valiliği tarafından paylaşılan uyarıda, “23 Kasım Cumartesi günü öğle saatlerinden itibaren bölgemizin batı kesimlerinden başlayacak ve zamanla genelinde görülecek olan rüzgarın, güney ve güneybatı yönlerden, akşam saatlerinden itibaren ise kuzeybatıdan kuvvetli ve fırtına (50-70 km/sa, hamlesi 80-90 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor. Yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir” ifadeleri kullanıldı.
Ayrıca muhtemel riskler olarak da ulaşımda aksamalar, çatı uçması, ağaç veya direklerin devrilmesi, soba-doğalgaz kaynaklı baca gazı zehirlenmeleri gibi durumlara karşı dikkatli olunması gerektiği belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Haziran, 2025 16:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kastamonu’da benekli kızıl geyik görüntülendi

Kastamonu’nun İhsangazi ilçesinde ormanda çalışan vatandaş tarafından benekli kızıl geyik görüntülendi.
Kastamonu’nun İhsangazi ilçesinde ormanlık alanda ağaç kısmı yapan vatandaş, benekli kızıl geyikle karşılaştı. Geyiği gören vatandaş o anları cep telefonu ile görüntüledi. Geyiğe, ’ayağa kalk da uzunluğunu göreyim’ diye seslenen vatandaş, ’rahatsız ettik fakat kusura bakma’ diyerek reaksiyon gösterdi. Geyik bir mühlet sonra uzaklaşarak gözden kayboldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin