Samsun’da FETÖ’den gözaltına alınan 4 kişiye adli kontrol - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Mayıs, 2024 04:48 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’da FETÖ’den gözaltına alınan 4 kişiye adli kontrol

Samsun’da, Fetullahçı Terör Örgütü(FETÖ) operasyonu kapsamında gözaltına alınan 4 kişi çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Edinilen bilgiye göre, Cumhuriyet Başsavcılıkları, MİT Başkanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat ve KOM Başkanlığı ile TEM Daire Başkanlığı koordinesinde; il emniyet müdürlüklerince 62 ilde FETÖ tarafından devletin farklı kademelerine yerleştirilmesi planlanan şahıslara yönelik düzenlenen “KISKAÇ-15” operasyonlarında 544 şüpheli gözaltına alınmıştı. Söz konusu operasyon kapsamında Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından da 4 kişi yakalanmıştı.

KOM Şube Müdürlüğünde sorguları tamamlanan 4 kişi bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren FETÖ şüphelileri mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
gq2 1
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
17 Nisan, 2026 13:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Yenice Platformu ilçenin ihtiyaçlarını görüştü

Yenice Platformu, ilçenin öncelikli ihtiyaçları ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında istişarelerde bulunmak amacıyla bir araya geldi.

Toplantıya Platform Başkanı ve eski belediye başkanlarından Mustafa Akay başta olmak üzere, önceki belediye yazı işleri müdürü Mehmet Turgut, Ziraat Odası Başkanı Cemal Karakaş, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cevdet Abaoğlu, Şoförler Odası Başkanı Sedat Çakıl, Emekliler Derneği Başkanı Tuncay Arslan, Yüksekokul Derneği Başkanı Mücahit Toprak, Engelliler Derneği Başkanı Yusuf Onur ve Yenice Gazetesi’nden Fahri Eliyeyoğlu katıldı.

Gündeme ilişkin konuların ele alındığı toplantıda, ilçenin öncelikli ihtiyaçları, devam eden çalışmalar ve önümüzdeki dönemde hayata geçirilmesi hedeflenen projeler masaya yatırıldı. Katılımcılar, Yenice’nin kalkınması için kurumlar arası iş birliğinin gerekliliğine dikkat çekerek, ortak akılla hareket edilmesi gerektiğini ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin