Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Temmuz, 2024 12:37 tarihinde yayınlandı
0

Samsun’da ev yangını

Samsun’da 6 katlı binanın 3. katında yangın çıktı.

Yangın, Samsun’un Atakum ilçesi Balaç Mahallesi’nde saat 05.45’te meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 6 katlı binanın 3. katında yangın çıktı. Olay yerine itfaiye, polis ve ambulans sevk edildi. Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri yangına müdahale ederek söndürdü. Yangında ölen ve yaralanan olmazken, korku ve panik yaşandı. Yangında diğer dairelerde dumandan zarar gördü.

Polis yangınla ilgili inceleme başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
saatlerce pesinden kostular kurbanlik dana ilceyi birbirine katti uxhQ8uC7
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Mayıs, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Saatlerce peşinden koştular: Kurbanlık dana ilçeyi birbirine kattı

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde kurban pazarından kaçan dana, saatler süren kovalamacanın ardından veteriner hekimin sakinleştirici iğnesiyle yakalandı.

İnebolu ilçesi İkiçay mevkiinde kurulan kurban pazarında bulunan bir dana, sahibinin elinden kaçarak pazardan uzaklaştı. Şehit Rahmi Yılmazer Caddesi üzerinden ilçe merkezine doğru koşan kurbanlık dana, sürücülere ve vatandaşlara zor anlar yaşattı. Cadde üzerinde kendisini yakalamaya çalışan vatandaşlara da saldıran dana, ilçede hareketliliğe neden oldu. Otobüs Terminali’ne kadar kaçan hayvan, burada ekipler tarafından kontrol altına alınmaya çalışıldı. Kurbanlık dana, veteriner hekimin yaptığı sakinleştirici iğnenin ardından etkisiz hale getirildi. Ekiplerin ve vatandaşların yardımıyla yeniden kurban pazarına getirilen dana, sahibine teslim edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin