Samsun’da narkotik polisinin takibi sonucu bir evde yapılan arama 703 adet captagon hap ele geçirildi, 1 kişi gözaltına alındı.
Olay, Samsun’un İlkadım ilçesi Yenidoğan Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde uyuşturucu ile mücadele kapsamında çalışma yapan Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Y.A A.’nın evine operasyon düzenledi. Yapılan aramalarda 703 adet captagon hap ele geçirildi. Olayla ilgili Y.A.A. gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.


Samsun’da 703 adet captagon hap ele geçirildi: 1 gözaltı
Devrekli öğrenci ilçeye şampiyon olarak döndü
Sakarya’da yapılan spor karşılaşmalarında Devrekli öğrenci ilçeye şampiyon olarak döndü
Zonguldak’ın Devrek İlçesine bağlı Çaydeğirmeni Çok Programlı Anadolu Lisesi Öğrencisi Sakarya’da yapılan spor karşılaşmalarında elde ettiği başarı ile okuluna şampiyon olarak döndü.
Sakarya’da gerçekleştirilen ve Zonguldak’tan da birçok öğrencinin katıldığı Wushu Kung-fu Okul Sporları karşılaşmalarında Çaydeğirmeni Çok Programlı Anadolu Meslek Lisesi Öğrencisi Elanur Akkurt okuluna şampiyonluk kazandırdı.
Antrenör Bekir Kaya nezaretinde yarışmalara katılan Meslek Lisesi Öğrencisi Akkurt bu başarısı ile okuluna şampiyon olarak dönerken, çalıştırıcı ve sporcu genç kız okul idarecileri tarafından karşılandı.
Oklundan bir şampiyonun çıkmasından dolayı gururlandıklarını ifade eden Okul Müdürü Musa Eren,” Öncelikle öğrencimizi ve karşılaşmalara hazırlayan çalıştırıcı arkadaşımızı tebrik ediyorum. Okulumuz adına şampiyonluk bizim için önemli bir olaydır. Bu tür sonuçların öğrencilerimizden devamını diliyorum” diye konuştu.

