Samsun’da 15 yıl hapis cezasıyla 3 yıldır aranan şahıs 10 kilo kubar esrarla yakalandı - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Eylül, 2024 20:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’da 15 yıl hapis cezasıyla 3 yıldır aranan şahıs 10 kilo kubar esrarla yakalandı

Samsun’da jandarma ekiplerinin 10 kilo 55 gram kubar esrar maddesi ele geçirdiği olayla ilgili hakkında 15 yıl 5 ay hapis cezasıyla 3 yıldır aranan şahıs saklandığı yerde yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Samsun’un Atakum ilçesinde uyuşturucu ile mücadele kapsamında çalışma yapan jandarma ekipleri, F.B. (45) isimli şahsın uyuşturucu madde bulundurduğu bilgisine ulaştı. Jandarma Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Atakum İlçe Jandarma Komutanlığı ve Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri tarafından 5 gün önce şahsın evine ve bahçesine operasyon düzenlendi. Yapılan aramalarda, 10 kilo 55 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi. Takibini sürdüren jandarma ekipleri ayrıca “uyuşturucu ticareti ve hükümlünün kaçması” suçlarından hakkında 15 yıl 5 ay hapis cezası bulunan ve 3 yıldır aranan F.B.’yi dün saklandığı yerde yakaladı.

Bugün Samsun Adliyesine sevk edilen F.B. tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
qn
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
23 Nisan, 2026 12:10 tarihinde yayınlandı
0
0

Aydınlıkevlerde kademeli trafik düzenlemesi

Karabük’te Halim Deresi’nde yürütülen ıslah çalışmaları kapsamında Aydınlıkevler Mahallesi’nde bazı yollar araç trafiğine kademeli olarak kapatıldı. Uygulamanın, vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak ve trafikte aksaklıkların önüne geçmek amacıyla hayata geçirildiği bildirildi.

Karabük İl Trafik Komisyonu’nun 15 Nisan 2026 tarih ve 2026/13 sayılı kararı doğrultusunda; Tevfik Fikret Caddesi’nin, Aydınlıkevler Mahallesi 504. Cadde Kavşağı (Komagene önü) ile Yeşilyurt Caddesi Kavşağı (Anadolu Camii önü) arasında kalan bölümü, çalışmalar tamamlanıncaya kadar işaretlemeler yapılarak kademeli şekilde araç trafiğine kapatıldı.

Yetkililer, çalışmaların dört farklı etap halinde yürütüleceğini ve bu süreçte tüm güzergahların aynı anda kapatılmayacağını belirtti. Trafik akışının kontrollü şekilde sağlanacağı ifade edilirken, sürücülerin alternatif güzergahları kullanmaları ve trafik işaret ile işaretçilerine dikkat etmeleri istendi.

Bizi sosyal medyadan takip edin