Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Mart, 2025 12:30 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Samsun protokolü Nevruz ateşi yaktı

Samsun’da protokol, öğrencilerle birlikte Nevruz ateşi yaktı.
Samsun Valisi Orhan Tavlı, 21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü münasebetiyle düzenlenen iftar programına katıldı. Vali Tavlı, iftarın ardından AK Parti Samsun Milletvekilleri Çiğdem Karaaslan, Ersan Aksu ve Büyükşehir Belediye Lideri Halit Doğan, AK Parti Vilayet Lideri Mehmet Köse, protokol üyeleri, özel ihtiyaçlı çocuklar, aileleri ve Türk dünyasının dört bir köşesinden gelerek Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nde (OMÜ) eğitim gören öğrencilerle birlikte Nevruz aktifliğine katıldı. Protokol, öğrencilerle birlikte Nevruz ateşi yaktı, demir dövdü. Kutlamalar kapsamında, doğum günü 21 Mart olan Özbekistanlı öğrenci Nevruz Burieva için de pasta kesilerek doğum günü kutlandı.
Nevruz Bayramı’nın birlik ve beraberliği simgelediğini belirten Vali Orhan Tavlı, "Tüm rahmetiyle baharın geldiğinin müjdecisi olan Nevruz’un yeni başlangıçlara vesile olmasını diliyor, aziz milletimizle birlikte gönül ve kültür coğrafyamızdaki tüm soydaşlarımızın, kardeşlerimizin ve komşularımızın 21 Mart Nevruz Bayramı’nı tebrik ediyoruz" dedi.

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Nisan, 2025 22:32 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Safranbolu’da 250 bin TL’lik uyuşturucu ham maddesi ele geçirildi

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde iki kişi, 250 bin TL'lik uyuşturucu ham maddesiyle yakalandı.

Safranbolu Cumhuriyet Savcılığı koordinesinde, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, icra edilen faaliyette iki şahsın üzerinde 13,06 gram bonzai ham maddesi ve 2 adet cep telefonu ele geçirildi. Şüpheliler gözaltına alınırken hammaddeden 600 gram uyuşturucu madde elde edebileceği ve değerinin 250 bin TL olduğu bildirildi.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.