Samsun polisi uyuşturucu satıcılarına ve kaçakçılara göz açtırmadı - Karabük Haber Postası
samsun polisi uyusturucu saticilarina ve kacakcilara goz actirmadi aanawxbq jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Temmuz, 2024 20:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun polisi uyuşturucu satıcılarına ve kaçakçılara göz açtırmadı

Samsun polisi yaptığı çalışmalarda 31 bin adet gümrük kaçağı makaron, kaçak 120 adet elektronik sigara, 176 adet sentetik ecza ve hırsızlık olayından 24 bin TL’ye yakın para ele geçirdi.

Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İlkadım ilçesinde 31 bin adet gümrük kaçağı boş makaron ele geçirdi. Konuyla ilgili 1 şahıs yakalandı.

Narkotik Suçlarla Mücadele (NSM) Şube Müdürlüğü ekiplerince İlkadım ilçesi Kışla Mahallesi’nde 1 şahsın aracında yapılan aramada bin 176 adet sentetik ecza ele geçirildi. 1 şahıs gözaltına alındı.

Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince faili meçhul kaybolmuş veya hata sonucu ele geçmiş eşya üzerine hırsızlık olayının faili Melehat Ç.(60) olduğu tespit edilerek yakalandı. Suça konu 16 bin 410 TL ve 200 euro ele geçirildi.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Yasin B.(19) ve Semih L.’ye (23) kargo ile elektronik sigara geleceği bilgisi üzerine şahıslar gelen kargo ile birlikte yakalandı. Kargonun yapılan incelemesinde 2 koli içerisinde toplam 120 adet elektronik sigara bulundu.

Düğünlerde silah atma olaylarına karşı farkındalık oluşturmak amacıyla “Mutluluğa Kurşun Sıkma, Geleceği Karartma” sloganıyla Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personelleri İlkadım Derebahçe Sosyal Tesisleri nikah salonunda 3 bilgilendirme toplantısı yaptı. 78 adet broşür dağıtılarak vatandaşlar bilgilendirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
corum fk sivaspor maci hazirliklarina basladi Kj8zqWTc
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Nisan, 2026 20:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Çorum FK, Sivaspor maçı hazırlıklarına başladı

Çorum FK, Sivaspor’u konuk edeceği karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

Trendyol 1. Lig’de 64 puanla 4. sırada bulunan Çorum FK, 36. hafta karşılaşmasında Sivaspor’u konuk edecek. Çorum FK, 19 Nisan Pazar günü saat 16.00’da oynanacak maçın hazırlıklarına bugün başladı. Teknik Direktör Uğur Uçar’ın yönetiminde Pendikspor ile 1-1 berabere kaldıkları maçın analizini yapan takım daha sonra ısınma hareketleriyle antrenmana başladı.

Öte yandan, Bandırmaspor’un Bodrum FK ile 0-0 berabere kalması üzerine bitime 3 hafta kala matematiksel olarak da play-off’a kalmayı garantiledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin