Samsun’da 100 bin liralık ziynet eşyası hırsızlığına 3 gözaltı
Samsun’un Atakum ilçesinde bir evden yaklaşık 100 bin lira değerinde ziynet eşyası çalınması ve başka bir eve girme girişimiyle ilgili polisin yaptığı takip ve çalışma sonucu 2’si

Samsun'un Atakum ilçesinde yaşanan hırsızlık olayında, bir evden yaklaşık 100 bin lira değerinde ziynet eşyası çalan ve başka bir eve de girmeye çalışan 3 şüpheli polis ekiplerince yakalandı.
Atakent Mahallesi'ndeki bir adresten 1 yüzük ve 3 kolye çalınırken, Atatepe Mahallesi'ndeki farklı bir evde ise kapı dilini düşürmeye çalışan şüpheliler başarılı olamayarak kaçtı. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerinin titiz takibi sonucu, olayları Y.G. (28) ve eltisi F.A.'nın (26) gerçekleştirdiği belirlendi.
Şüpheliler Y.G., dini nikahlı eşi B.Y. ve F.A. Amasya'da düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Samsun'a getirilen zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak: İHA
İlgili Haberler
TümüYorumlar
Henüz yorum yok.
İlk yorumu sen yaz, tartışmayı başlat.


