Reklam
Reklam
sampiyonlugu odul olan koyunla birlikte kutladilar OpfB8HXP jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Haziran, 2024 20:45 tarihinde yayınlandı
0

Şampiyonluğu ödül olan koyunla birlikte kutladılar

Karadeniz Ereğli’de, 2019 yılında kanser hastalığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede 20 yaşında hayatını kaybeden Taner Oktay anısına dostluk turnuvası düzenlendi. Turnuvanın şampiyonu olan Kocaalispor Gençlik Takımı’nın oyuncularına, kupanın yanı sıra ödül olarak bir de koyun hediye edildi.

İlçeye bağlı Kocaali Mahallesi’nde düzenlenen turnuvada altı takım kıyasıya mücadele etti. Final müsabakasında Kocaaalispor Gençlik takımı, Pençes Spor Takımı’nı 2-1 yenerek şampiyon oldu. Şampiyon takıma, şampiyonluk kupasının yanı sıra ödül olarak bir koyun hediye edildi. Turnuvada ikinci ve üçüncü olan takımlara da ödülleri takdim edildi. Kocaaalispor oyuncuları, şampiyonluk kupası ve ödül olarak aldıkları koyun ile birlikte fotoğraf çektirirken, şampiyonluk coşkusunu yöreye ait Kaptaş şarkısı eşliğinde oynayarak kutladılar.

Kocaali Mahalle Muhtarı Murat Uslu, turnuva hakkında yaptığı açıklamada, “Taner Oktay adına dostluk ve kardeşlik turnuvası düzenledik. Turnuva çok güzel geçti. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Ödül olarak şampiyon takıma koyun verildi. Artık ödülü nasıl değerlendirirler kendileri bilir” dedi.

Kocaali Mahallesi Takımı kaptanı Emrullah Uslu ise duygularını, “Köyüme, takımıma armağan olsun. Daha nicesi halkımız, köyümüz için. Ödülümüz olan koyuna biraz daha bakacağız” sözleriyle ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kuzka yonetim kurulu projeleri masaya yatirildi Kze9F4Hx
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Mayıs, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

KUZKA yönetim kurulu projeleri masaya yatırıldı

Sinop Valisi Mustafa Özarslan başkanlığında Kastamonu’da gerçekleştirilen Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı yönetim kurulu toplantısında devam eden projeler değerlendirildi.

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı yönetim kurulu toplantısı, Sinop Valisi Mustafa Özarslan başkanlığında Kastamonu’da yapıldı. Toplantıda, yönetim kurulu üyeleri, 2026 Yılı Yerel Kalkınma Hamlesi Teşvik Programı, SoGREEN programı, Türkiye’de Sivil Toplumun Sosyal Girişimcilik Yoluyla Desteklenmesi Projesi, 81 İl 81 Ürün Programı ile Kastamonu Güney Karadeniz Jeoparkı Müze ve Ziyaretçi Merkezi Projesi’ne ilişkin gündem maddeleri ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Kastamonu Valisi Meftun Dallı’nın ev sahipliği yaptığı yönetim kurulu toplantısına Başkan Vekili ve Çankırı Valisi Hüseyin Çakırtaş, yönetim kurulu üyeleri Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı, Sinop Belediye Başkanı Metin Gürbüz, Kastamonu İl Genel Meclisi Başkanı Doğan Ünlü, Çankırı İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Ulusoy, Sinop İl Genel Meclisi Başkanı Ersin Yaman, Kastamonu TSO Başkanı Oğuz Fındıkoğlu, Çankırı TSO Başkanı Hayrettin Çelikten, Sinop TSO Başkanı Salim Akbaş ve KUZKA Genel Sekreteri Mehmet Akif Eraslan ile ilgili personel katıldı.

Ajansın Kastamonu, Çankırı ve Sinop’a yönelik faaliyetleri hakkında yönetim kurulu üyelerine bilgi veren Genel Sekreter Mehmet Akif Eraslan, gerçekleştirdiği sunumda 2026 Yılı Yerel Kalkınma Hamlesi Teşvik Programı başvuru süreci, SOGREEN, Türkiye’de Sivil Toplumun Sosyal Girişimcilik Yoluyla Desteklenmesi, KOSGEB Sektörel Gelişim Merkezi Destek Programı (SEGEM) ve benzeri dış fonlar kapsamında sağlanan ilerlemeler ile Kastamonu Güney Karadeniz Jeoparkı Müze ve Ziyaretçi Merkezi ile ilgili detaylı bilgiler paylaştı.

Basına kapalı gerçekleştirilen toplantı, gündem maddelerinin yönetim kurulu tarafından görüşülmesi ve karara bağlanması ile sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin