blank
Berkay Doğan tarafından
29 Ocak, 2025 15:13 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Şampiyon Güneri’den Güven’e Ziyaret

Kadınlar Boks Şampiyonası'nda, Türkiye Şampiyonu olarak Altın Madalya'yı Karabük'e kazandıran boksör Elif Güneri, Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven'i ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde Darıca’da düzenlenen Büyük Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası’nda +81 kiloda Türkiye Şampiyonu olan Elif Güneri, beraberindeki heyet ile birlikte, GSİM İl Müdürü Coşkun Güven’i ziyaret etti.

Ziyarete, Spor Hizmetleri Müdürü İsmail Özcan, Boks İl Temsilcisi Mehmet Deligöz, Türkiye Boks Federasyonu MHK Yönetim Kurulu Üyesi Arzu Arslan, Kurum Spor Uzmanı ve Ulusal Boks Hakemi Şerife Ateş, Karabük Boks Antrenörü Baykan Arslan eşlik etti.

İl Müdürü Coşkun Güven, Elif Güneri’yi tebrik ederek, spora ve sporculara verdikleri desteklerin devam edeceğini vurguladı.

Güven, “Sporcularımızın ulusal ve uluslararası alandaki başarıları bizleri gururlandırıyor. Elif Güneri’yi bu önemli başarısından dolayı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Şampiyon sporcu Elif Güneri ise, desteklerinden dolayı İl Müdürü Coşkun Güven ve ekibine teşekkür ederek, Türk bayrağını her zaman gururla dalgalandırmaya devam edeceğini ifade etti. Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekimi ve sporculara yönelik destek mesajları ile sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Asuman Doğan tarafından
15 Ekim, 2025 13:11 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Trafik Kilitlendi, Vatandaşlar Tepkili: “Karabük’te Plan Yok, Çile Var”

Karabük’te sabah saatlerinden itibaren Karabük-Safranbolu istikametinde ve Kardemir Kavşağı çevresinde yapılan yol çalışmaları kent trafiğini felç etti.

Özellikle işe gitmek isteyen vatandaşlar uzun süre araç ve otobüslerin ilerleyememesi nedeniyle mağdur oldu.

Şehit Ateşe Reşat Moralı Bulvarı’nın tek yönlü kapatılmasıyla birlikte Safranbolu’dan Karabük yönüne ilerleyen araçlar uzun kuyruklar oluşturdu. Kentin ana kavşak noktalarında aynı anda yürütülen üst ve alt yapı çalışmaları trafiği içinden çıkılmaz hale getirdi.

Sabah işe gitmek için otobüs bekleyen vatandaşlardan M. Demir, “Sabah 8’den beri otobüs bekledim. Sonunda pes edip yürümeye başladım çünkü araçlar hareket etmiyordu. Ben de dahil, herkes işe geç kaldı” diyerek tepkisini dile getirdi.

Sürücüler ise yol çalışmalarının plansız yapılmasına dikkat çekti. Bir taksi şoförü, “Her gün başka bir yol kapanıyor. Hiçbir bilgilendirme yok. İnsanlar ne yapacağını bilemiyor. Ambulans bile geçemedi az önce” dedi.

Trafiğin kilitlenmesi nedeniyle ambulansların da geçişlerde güçlük yaşadığı görüldü. Vatandaşlar, Karayolları ekiplerinden çalışmaların daha planlı ve aşamalı şekilde yürütülmesini istedi.

Kentte trafiğin normale dönmesi beklenirken, henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Bizi sosyal medyadan takip edin