Saltukova'da Kanal Ve Menfezler Temizleniyor - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
10 Ekim, 2014 07:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Saltukova’da Kanal Ve Menfezler Temizleniyor

ZONGULDAK ’ın Çaycuma ilçesine bağlı Saltukova beldesinde, yol kenarında olan kanal ve menfezler temizlenmeye başlandı. Saltukova beldesinde, kış aylarının yaklaşmasıyla beldenin Çaycuma istikametinde kalan sağ ve sol taraflarında bulunan kanallar belediye ekiplerinde temizleniyor. Saltukova Belediye Başkanı Zerrin Güneş, “Kış aylarının yaklaşmasıyla beraber beldemizi Çaycuma ile bağlayan karayolumuzun sağında ve solunda kalan kanalları ekiplerimizle beraber temizlemeye başladık. Yağan yağmurlara engel teşkil edecek kanallarımızı hafta boyunca temizleyeceğiz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda kiz cocugu attigi mesajla kurtarildi 4 gozalti ngjlcwKV
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Mart, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’da kız çocuğu attığı mesajla kurtarıldı: 4 gözaltı

Samsun’un Atakum ilçesinde alıkonulduğunu iddia ederek cep telefonundan mesaj atıp yardım isteyen 16 yaşındaki kız çocuğu, polis ekiplerince kurtarıldı. Olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı.

Olay, Atakum ilçesi Körfez Mahallesi 5082 Sokak üzerindeki bir bekar evinde saat 05.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 16 yaşındaki B.B. adlı kız çocuğu uyuşturucu içilen ortamda alıkonulduğunu ve evden çıkmasına izin verilmediğini ileri sürerek bir yakınına cep telefonuyla mesaj atıp yardım istedi. Olay polise haber verildi. Atakum İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, belirlenen adrese operasyon düzenledi.

Polis ekipleri tarafından eve yapılan baskında B.B. adlı kız çocuğu kurtarılırken, evde N.T. (17) adlı bir kız çocuğunun daha bulunduğu tespit edildi. Yapılan incelemelerde evde bulunan şahısların uyuşturucu kullandıkları tespit edildi. Operasyonda uyuşturucu içme aparatları ile bir miktar uyuşturucu madde ele geçirilirken, olayla ilgili yardım isteyen kızın ablası E.G. (20) ile N.B. (19), C.K. (23) ve C.Ö.Ç. (27) gözaltına alındı.

Gözaltına alınan 1’i kadın 4 kişi bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin