Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
28 Kasım, 2018 09:21 tarihinde yayınlandı
0

SAKEM’de Öğretmenler Günü kutlandı

Safranbolu Belediyesine bağlı Safranbolu Kültür Eğitim Merkezi (SAKEM) İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne, Halk Eğitim Merkezi, İŞKUR, İlçe Müftülüğü ve çeşitli kurumlarla işbirliği ile yüzlerce farklı branşta kurs eğitimleri veren öğretmenler için Öğretmenler Günü etkinliği düzenlendi.

Aslanlar SAKEM’de gerçekleşen etkinliğe; Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Dr. Fatih Ürkmezer, eşi Miray Ürkmezer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, İlçe Halk Eğitim Müdürü Sezai Öztaş, Şehit aileleri ve SAKEM’de görev yapan öğretmenler katıldı.

SAKEM müzik öğretmenlerinden oluşan orkestra eşliğinde öğrencilerin sola türkülerinin yer aldığı program da şehit öğretmenler de unutulmadı. BATMAN’da terör saldırısı sonrası şehit olan 22 yaşındaki öğretmen Aybüke Yalçın’ın ailesin de katıldığı programda şehit öğretmenin slayt gösterisi duygusal anlar yaşattı. Başta Aybüke öğretmen olmak üzere tüm şehit öğretmenlerin anıldığı etkinlikte çeşitli türküler yer aldı.

Safranbolu’da huzurlu bir eğitim ortamını hayata geçirmiş ve onu daha da iyi bir hale getirmeye çalışıyoruz diyen Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Dr. Fatih Ürkmezer  ‘’Milli Eğitim ve Halk Eğitim önderliğinde yaygın eğitim faaliyetlerini SAKEM’de yürütüyoruz. Kaymakamlık olarak bizim ilk görevimiz kentin huzurunu ve güvenliğini sağlamak, güvenli bir şehir için de gerek yaygın eğitim gerekse örgün eğitimin en üst seviyelere taşınması gerekmekte;  işte bu noktada SAKEM’de yaklaşık 5 bin kişiye kurs eğitimi veren siz değerli öğretmenlerimiz hem gelecek nesillerin yetiştirilmesinde hem de yaygın eğitim anlamında 7’den 70’e verdiğiniz kurs eğitimleri ile Safranbolu’da huzurun sağlanmasının bir parçası oluyorsunuz.  Öğretmenler günü etkinliği kapsamında bu akşam gerçekleşen anlamlı türkülerin yer aldığı müzik dinletisinde hepimiz çok duygulandık. Türkü kültürümüzü gelecek nesillere aktarmak ve gençleri yetiştirmek üzere açtığımız müzik okulunda da geleceğin müzisyenlerini yetiştiriyoruz. Onlar da gelecekte kültürümüzü yaşatarak. Ben öncelikle şehit öğretmenlerimize Allah’tan rahmet diliyor ve SAKEM’de görev yapan eğitime gönül vermiş tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler gününü kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum’’dedi.

SAKEM ailesinin uzun süredir görev yapan eğitmenlerinden biri olan Dikiş Öğretmeni Ayşe Çetinkaya’nın emekliyi ayrılması nedeniyle Ürkmezer’in teşekkür mahiyetinde takdim ettiği çiçekle  program sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
zonguldak sgk heyetinden vali hacibektasogluna ziyaret ryQVAcDL
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Mayıs, 2026 20:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Zonguldak SGK heyetinden Vali Hacıbektaşoğlu’na ziyaret

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü İhsan Şan ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Sosyal Güvenlik Haftası kapsamında gerçekleştirilen ziyarette, sosyal güvenlik sisteminin toplum açısından taşıdığı öneme dikkat çekildi. Vali Hacıbektaşoğlu, sosyal güvenlik hizmetlerinin vatandaşların yaşamındaki önemine vurgu yaparak kurum çalışanlarının özverili çalışmalarını takdir etti. Kurum personeline görevlerinde başarı ve kolaylıklar dileyen Hacıbektaşoğlu, kamu hizmetlerinin etkin ve verimli yürütülmesinin önemine değindi.

Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin iletilmesinin ardından sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin