Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
15 Nisan, 2021 09:35 tarihinde yayınlandı
0

Şahin’den Turizm Haftası Mesajı

İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Şahin, Turizm Haftası nedeniyle bir mesaj yayımladı. Müdür Şahin, Koronavirüs salgının dünya genelinde olduğu gibi ülkemizde de turizm sezonunu etkilediğini belirterek, salgının bitmesi ile birlikte ülkemiz ve Karabük turizminin eski günlerine kavuşacağını söyledi.

Şahin mesajında şu ifadelere yer verdi:

Yeni yüzyılın en önemli kalkınma başlıklarından biri olan turizm, ülkemizin zenginleşmesi, tanıtılması, devletimizin güçlenmesi, insanımızın refah içinde mutlu bir şekilde yaşayabilmesi için büyük bir öneme sahiptir.

Bu nedenle Ülkemiz, zengin tarihi ile birçok medeniyete ev sahipliği yapan, barındırdığı sayısız tarihsel ve kültürel zenginliğin yanı sıra, coğrafyası, farklı arayış ve beklentilere yanıt veren iklim koşullarıyla büyük bir turizm potansiyeline sahiptir. Eşsiz coğrafyada yer alan güzel ilimiz de, bünyesinde barındırdığı medeniyetlerin izleri olan kültürel değerlerini ve coğrafi konumu itibariyle meydana gelen doğal güzelliklerini cömertçe sergilemektedir.

Dünya genelinde yaşanan yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle tüm yeryüzünde olduğu gibi ülkemizde de turizm faaliyetleri geçici olarak durağan duruma geçmiştir. İnanıyorum ki salgının yok olmasıyla beraber ülkemiz ve Karabük turizmde tekrar eski potansiyeline kavuşacaktır.

Her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” münasebetiyle turizm sektörü mensuplarına ve bu alanda hizmet üreten tüm kurum ve kuruluşlarımız ile vatandaşlarımıza değerli katkılarından dolayı teşekkür eder, önümüzdeki turizm sezonunun İlimiz ve ülkemiz adına verimli geçmesini temenni ederim.”

 

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
tasarim2
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Mayıs, 2026 13:29 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te Alkol ortamında tekme ve yumruklar konuştu

Karabük’te birlikte alkol alan arkadaş grubu arasında çıkan tekmeli yumruklu kavga cep telefonu kamerasına yansırken, darbedilen kişi saldırganlardan şikayetçi olmadı.
Olay, Yenişehir Mahallesi’nde araç girişine kapalı pazar yeri bölgesinde meydana geldi. İddiaya göre, birlikte alkol alan 5 arkadaş arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine gruptaki bir kişi çalılık alana doğru uzaklaşırken, 3 kişi diğer arkadaşlarını aralarına alarak tekme ve yumruklarla darbetti.
Yere düşen kişinin darbedildiği kavga, gruptaki diğer 2 kişinin araya girmesiyle sona erdi.
İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan kişi, ambulansta yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye gitmeyi kabul etmedi.
Darbedilen kişinin arkadaşlarından şikayetçi olmadığı öğrenildi.
Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin