Şahin’den Şehit Şenay Aybüke Yalçın’ın Annesine Ziyaret
AK Parti Karabük Milletvekili Cem Şahin, Anneler Günü dolayısıyla Batman'ın Kozluk ilçesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın'ın annesi Zehra Yalçın'ı ziyaret etti.
Yalçın ailesinin Safranbolu ilçesinde ki evine giden Şahin, Zehra Yalçın'ın elini öperek Anneler Günü'nü kutladı.
Anne ve baba Sadık Yalçın ile bir süre sohbet eden Şahin, Aybüke gibi bu vatan uğruna canını esirgememiş bir evlat yetiştirdikleri için teşekkür etti.
İlk öğretmen olarak güçlü toplumların temelini atan annelerin başlarının tacı ve en değerli varlıkları olduğunu belirten Şahin, "Özellikle sizin gibi şehit annelerinin hayır duaları, ülkemizin ve milletimizin üzerinden eksik olmasın. Ben başta şehit annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü'nü en içten dileklerimle kutluyorum. Ebediyete irtihal etmiş annelerimize Allah'tan rahmet niyaz ediyorum." diye konuştu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren anne Yalçın da kendilerini unutmayanlara teşekkür etti.
Kastamonu Valisi Meftun Dallı’nın vefat eden annesi Kenti Kollu, Sinop’un Boyabat ilçesinde toprağa verildi.
Bir müddettir tedavi gördüğü Sinop Atatürk Devlet Hastanesinde hayatını kaybeden Kastamonu Valisi Meftun Dallı’nın annesi Kenti Dallı’nın cenazesi, Sinop’un Boyabat ilçe merkezindeki Hacı Ergün Gürbüz Camii’ne getirildi. Burada, öğlen namazını takiben Kastamonu Vilayet Müftüsü Bekir Derin tarafından kıldırılan cenaze namazının akabinde Kenti Dallı’nı cenazesi Boyabat Kent Mezarlığı’na defnedildi.
Acılarını paylaşan herkese teşekkür eden Vali Kısımlı,, "Bizimle birlikte olduğunuz için dualarınızla bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize gönülden teşekkür ediyorum. Sizlerin de ahirete irtihal etmiş tüm yakınlarınızın yerleri cennet olsun. Rabbim, huzur içinde, kazasız belasız meskenlerinize dönmeyi nasip eylesin. Hepiniz Allah’a emanet olunuz" dedi.
Cenaze merasimine Sinop Valisi Mustafa Özarslan, Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, 24. Devir Sinop Milletvekili ve evvelki devir İçişleri Bakan Yardımcılarından Mehmet Ersoy, Kastamonu Belediye Lideri Hasan Baltacı, İçişleri Bakanlığı İşçi Genel Müdürü Nedim Akmeşe, kaymakamlar, belediye liderleri, kamu kurumlarının müdürleri, siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, aile yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.