Şahin'den Şehit Şenay Aybüke Yalçın'ın Annesine  Ziyaret - Karabük Haber Postası
A 1 jpg
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
13 Mayıs, 2024 10:47 tarihinde yayınlandı
0
0

Şahin’den Şehit Şenay Aybüke Yalçın’ın Annesine  Ziyaret

AK Parti Karabük Milletvekili Cem Şahin, Anneler Günü dolayısıyla Batman’ın Kozluk ilçesinde PKK’lı teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın’ın annesi Zehra Yalçın’ı ziyaret etti.

Yalçın ailesinin Safranbolu ilçesinde ki evine giden Şahin, Zehra Yalçın’ın elini öperek Anneler Günü’nü kutladı.

Anne ve baba Sadık Yalçın ile bir süre sohbet eden Şahin, Aybüke gibi bu vatan uğruna canını esirgememiş bir evlat yetiştirdikleri için teşekkür etti.

Sahinden Sehit Senay Aybuke Yalcinin Annesine Ziyaret 2

İlk öğretmen olarak güçlü toplumların temelini atan annelerin başlarının tacı ve en değerli varlıkları olduğunu belirten Şahin, “Özellikle sizin gibi şehit annelerinin hayır duaları, ülkemizin ve milletimizin üzerinden eksik olmasın. Ben başta şehit annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum. Ebediyete irtihal etmiş annelerimize Allah’tan rahmet niyaz ediyorum.” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren anne Yalçın da kendilerini unutmayanlara teşekkür etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
DW2
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
23 Mart, 2026 15:40 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te Altına Hücum

Orta Doğu’da ABD ve İsrail’in İran’a yönelik başlattığı savaşın şiddetlenmesi, Hürmüz Boğazı’ndaki belirsizlikle birleşerek petrol fiyatlarını yükseltirken, altın ve gümüş gibi değerli emtialarda sert fiyat düşüşlerine neden oldu. Haftanın ilk işlem gününe büyük bir düşüşle başlayan altın, yatırımcıları harekete geçirdi. Fiyatların gerilemesini fırsat bilen vatandaşlar, Karabük’te kuyumculara akın etti.

Karabük’te altın fiyatlarındaki hareketlilik, alış ve satış arasındaki farkı da açtı. Kentte 24 ayar altının gramında alış ile satış arasındaki makas 450 TL’yi aşarken, gram altında bu fark 700 TL’ye kadar yükseldi. Çeyrek altında ise alış-satış uçurumu 800 TL’yi buldu.

Piyasada oluşan tabloya göre, Karabük’te 24 ayar has altın 6.700 TL’den satılırken, geri alım fiyatı 6.250 TL seviyesinde gerçekleşti. Gram altın 6.450 TL’den satışa sunulurken, geri alım 5.750 TL oldu. Çeyrek altın ise 11.200 TL’den satılırken, geri alım 10.400 TL’den yapıldı.

Kuyumcular, fiyatlardaki dalgalanma nedeniyle alım-satım işlemlerinde temkinli olduklarını belirtirken, vatandaşların özellikle düşüş eğiliminde alım fırsatı aradığını ifade etti. Jeopolitik risklerin emtia piyasalarında yarattığı oynaklığın devam etmesi beklenirken, altın fiyatlarındaki seyrin önümüzdeki günlerde de yakından izleneceği kaydedildi.(Nurettin Acar)

 

 

.

Bizi sosyal medyadan takip edin