blank
Ramazan Öztürk tarafından
13 Mayıs, 2024 10:47 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Şahin’den Şehit Şenay Aybüke Yalçın’ın Annesine  Ziyaret

AK Parti Karabük Milletvekili Cem Şahin, Anneler Günü dolayısıyla Batman'ın Kozluk ilçesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın'ın annesi Zehra Yalçın'ı ziyaret etti.

Yalçın ailesinin Safranbolu ilçesinde ki evine giden Şahin, Zehra Yalçın'ın elini öperek Anneler Günü'nü kutladı. Anne ve baba Sadık Yalçın ile bir süre sohbet eden Şahin, Aybüke gibi bu vatan uğruna canını esirgememiş bir evlat yetiştirdikleri için teşekkür etti. blank İlk öğretmen olarak güçlü toplumların temelini atan annelerin başlarının tacı ve en değerli varlıkları olduğunu belirten Şahin, "Özellikle sizin gibi şehit annelerinin hayır duaları, ülkemizin ve milletimizin üzerinden eksik olmasın. Ben başta şehit annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü'nü en içten dileklerimle kutluyorum. Ebediyete irtihal etmiş annelerimize Allah'tan rahmet niyaz ediyorum." diye konuştu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren anne Yalçın da kendilerini unutmayanlara teşekkür etti.
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Ekim, 2025 04:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Gece yarısı patlayan su borusu paniğe neden oldu

Bartın’da gece yarısı büyük gürültü ile patlayan su borusu mahalleye panik yaşattı.
Bartın Aladağ Mahallesi 11. Caddede patlayan içme suyu isale sınırı patladı. Gece yarısı gürültü ile patlayan boru, yataklarında uyuyan mahalleliyi panikle uyandırdı. Gürültü ile yataklarından kalkan mahalleli su borusunun patladığını anlayınca rahat nefes aldı. Suyun meskenlerine girmemesi için pencere ve merdivenlerde bekleyerek nöbet tutan vatandaşlar, belediye yetkililerine seslenerek, sınırın bir an evvel tamir edilmesini istedi. Mahalleli patlayan borunun onarılması halinde su baskınına ve meskenlerde hasara neden olabileceğini tabir etti.
Patlayan borudan akan tonlarca su ise konutların ortasından geçen mahalle yolunun yaklaşık 150 metrelik kısmını gölete çevirdi.
Yol boyunca akan su, Aladağ Cami önündeki ana yolda bulunan mazgala döküldü.

Bizi sosyal medyadan takip edin