Reklam Alanı — Yan Sol Reklam Bu alana reklam ver
Reklam Alanı — Yan Sağ Reklam Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
17 Kasım, 2017 13:41 tarihinde yayınlandı
0

Şahin’den Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesinde inceleme

TBMM eski Başkanı ve AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, Ulu Cami’de Cuma namazını kıldıktan sonra beraberinde Karabük Valisi Kemal Çeber ve KBÜ Rektörü Prof. Dr. Refik Polat ile yapımı devam eden  Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi incelemelerde bulunarak yetkililerden hastanenin geldiği son durum hakkında bilgiler aldı.

İncelemelerin ardından gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını cevaplayan Mehmet Ali Şahin, seçim barajının düşürülmesi ile ilgili olarak bu konuda her siyasi partinin çalışma yaptığını söyledi.
Şahin, AK Parti’nin de uyum yasaları bağlamında çalışma yaptığını ifade ederek, “Anayasa değişikliğinden sonra bu anayasaya değişikliğine uyum sağlayacak yasalarda değişiklik yapılacak. Bu meyanda siyasi partiler kanunu da ele alınacaktır. Bu konu gündeme geldiğinde baraj konusu mutlaka değerlendirilecektir. Bizim şimdi bir şey söylememiz, ferdi olarak söylerim, o partimizi bağlayacak düşünce olmaz. Partimizin tüzel kişiliği ve yetkili organlar bu konuya görüşüp tartışıp kamuoyuna açıklama yapmadan benim şöyle yada böyle olmalı demem pek şık olmuyor. Kanaatim şudur, Cumhurbaşkanlığı hükmet sistemine Türkiye geçtikten sonra hükumetteki istikrar konusu büyük ölçüde çözülmüş oluyor. Barajın miktar düşürülmesinin Türkiye’deki siyasi istikrarı olumsuz etkilemeyeceğini düşünüyorum. Bu bağlamda konu mutlaka başta iktidar partimiz olmak üzer diğer siyasi partilerle birlikte değerlendirecektir” ifadesinde bulundu.
AK Parti’nin MHP ile ittifak yapmasının gündem olduğunun da hatırlatılması üzerine Şahin, şunları söyledi:
“ Bu tür açıklamalar zaman içerisinde netleşecek olan açıklamalardır. Seçimlere doğru gittiğimizde yaklaştığımızda gelişmelere göre bu konu daha açıklığa kavuşur. Geçmişte siyasi partiler seçimlere girerken Türkiye’de ittifak yapmışlardır. 1991 seçimlerinde bunu biz yaşadık. Bunun biraz daha batılı bazı ülkelerde olduğu gibi yasal düzenlemeyle rahatlatılması ve kolaylaştırılması önümüzdeki günlerde yapılacak çalışmalarla ortaya çıkacaktır. Benim şahsi kanaatim, gelecekte Türkiye’de siyasi partiler arasında ittifakların olabileceği şeklindedir.”

Bizi sosyal medyadan takip edin
3 milyon tl degerindeki uyusturucu ham maddesiyle yakalanan saniklara 18er yil hapis cezasi HWQeqTvk
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Mayıs, 2026 20:07 tarihinde yayınlandı
0
0

3 milyon TL değerindeki uyuşturucu ham maddesiyle yakalanan sanıklara 18’er yıl hapis cezası

Kastamonu’da polis ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3 milyon TL değerinde kannabinoid ham maddesiyle yakalanan iki sanık, 18’er yıl hapis cezası ile 180 biner TL para cezasına çarptırıldı.

Edinilen bilgiye göre, 2025 yılında, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, tespiti yapılan M.K. ve G.C. isimli şüphelilere yönelik düzenlenen operasyonda, yaklaşık 3 milyon TL değerinde olan 101,42 gram sentetik kannabinoid ham maddesi ele geçirildi. Konuyla ilgili gözaltına alınan M.K. ve G.C. tutuklandı.

Olayın ardından şüpheliler M.K. ve G.C. hakkında Kastamonu Ağır Ceza Mahkemesinde açılan davanın karar duruşması görüldü. Duruşmada son kez savunma yapan tutuklu sanıklar M.K. ve G.C., uyuşturucu ticareti yapmadıklarını belirterek, beraatlarını talep etti.

Avukatlarında savunmasını dinleyen mahkeme heyeti, sanıkları 18’er yıl hapis cezası ile 180 biner lira adli para cezasına çarptırdı.

Bizi sosyal medyadan takip edin