Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
17 Kasım, 2017 13:44 tarihinde yayınlandı
0

Şahin: “Karabükspor yaşamalı ve yaşatılmalıdır” 

TBMM eski Başkanı ve AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, Karabüklü olarak Karabükspor’un bu durumda olmasından dolayı üzüntü duyduklarını ve çözüm arayışları içerisinde olduklarını belirterek, Karabükspor’un  sade Karabük’ün ve Karabüklülerin değil bölgenin de takımı olduğunu söyledi

Son günlerde yaşadığı ekonomik sıkıntılar nedeniyle oldukça zor dönem geçiren ve yönetim kurulunun istifa etmesinin ardından belirsizliğin sürdüğü Kardemir Karabükspor’da çözüm arayışları sürüyor.
TBMM eski Başkanı ve AK Parti Karabük Milletvekili aynı zamanda Kardemir Karabükspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Şahin, Karabüklü olarak Karabükspor’un bu durumda olmasından dolayı üzüntü duyduklarını ve çözüm arayışları içerisinde olduklarını söyledi.
“KARABÜKSPOR YAŞAMALI VE YAŞATILMALIDIR”
Şahin, ekonomik sıkıntının çözüme kavuşması noktasında Kardemir yöneticileri ile görüştüğünü ve görüşmeye devam edeceğini belirterek, “Kafamda başka bir takım çözüm önerileri de var. Henüz onları kimseyle paylaşmadım. Onları da paylaşalım bakalım bir çözüm üretebileceğiz mi?. Karabükspor sade Karabük’ün ve Karabüklülerin değil bölgenin de takımıdır. Dolayısıyla Kardemir Karabükspor yaşamalı ve yaşatılmalıdır. Bu düşüncedeyiz. Şu anda ekonomik bir sıkıntı ve kriz içindedir. Bunun sebepleri üzerinde durabilir ama bunun üzerinde durarak çözüm üretmek mümkün görünmüyor. O ayrı bir fasıl, çözüm üretmek ayrı bir fasıldır” dedi.
“İKİSİNİ BİRBİRİNDE AYIRAMAYIZ”
Karabükspor’un hamisi durumundaki Kardemir’in yöneticilerinin öncelikle bu konuda çözüm üretmede birinci derecede sorumlu olduklarını düşündüğünü de ifade eden Şahin, şunları söyledi:
“Bundan kaçmaları mümkün değildir. Kardemir’in fabrika olarak Türk ekonomisine ve Karabük’e katkı sağlamaya devam etmesi ne kadar önemliyse Kardemir Karabüskpor’un Süper Lig’de bulunması o kadar önemlidir. Bu ikisini birbirinde ayıramayız. Göreve yeni seçilen Kardemir Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Öz ile görüştüm ve yeniden bir daha görüşeceğim.”

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda dereler tasti tarim arazileri sular altinda kaldi TIAz2hDF
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Haziran, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Bolu’da dereler taştı, tarım arazileri sular altında kaldı

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde etkili olan şiddetli sağanak yağış sonrası derelerin taşması sonucu bazı tarım arazileri ve yollar sular altında kaldı.

Mudurnu ilçesinde dün öğleden sonra başlayan ve şiddetini artıran yağışlar bölgede taşkınlara neden oldu. İlçeye bağlı Tımaraktaş köyü sınırları içerisinde etkili olan şiddetli yağışın ardından derelerde su seviyesi aniden yükseldi. Ormanlık alanın içerisinden geçerek taşan sular, çevredeki tarım arazilerini sular altında bıraktı. Taşkın suları nedeniyle ekili araziler zarar görürken, dere kenarlarında bulunan yollar da sulara gömüldü. Bölgede suların çekilmesiyle birlikte tarım arazilerindeki hasarın boyutunun ortaya çıkması bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin