Şahin: "Her Zaman Halkımızla Berberiz"      - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
sagh
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
12 Eylül, 2025 14:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Şahin: “Her Zaman Halkımızla Berberiz”     

AK Parti Karabük Milletvekili Cem Şahin, Yenice ilçesindeki köylerde vatandaşlarla bir araya gelerek sorunları ve talepleri dinledi.

Abdullahoğlu, Keyfallar, Satuk ve Esenköy köylerini ziyaret eden Şahin, vatandaşlarla samimi sohbetler gerçekleştirdi.

Ziyaret sırasında konuşan AK Parti Karabük Milletvekili Cem Şahin, siyasetteki temel anlayışlarının her zaman halkla iç içe olmak olduğunu vurguladı. Şahin, “Bizim tuttuğumuz yol, seçimden seçime faaliyet yürütmek ya da sadece sandık zamanı milletimizin karşısına çıkmak değil. Biz böyle bir anlayışa sahip değiliz. Büyüklerimizden, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan da böyle gördük. Her daim hemşehrilerimizin arasında olmak, onların yanında durmak bizim yolumuz, bizim siyasi meşrebimizdir” dedi.

Vatandaşların ilgisinden memnuniyet duyduklarını ifade eden Şahin, “Yenice’mizin köylerinde bizleri bağırlarına basan çok değerli hemşehrilerimize tek tek teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
belediye personelinin buldugu 175 gram altin sahibine teslim edildi yQ3p5DaU
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Belediye personelinin bulduğu 17,5 gram altın sahibine teslim edildi

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde belediye temizlik personelinin çalışırken yerde bulduğu 17,5 gram gelen altın, sahibine teslim edildi.

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde, Belediye bünyesinde temizlik personeli olarak görev yapan Şaban Zorba, çalıştığı sırada yerde 17,5 gram gelen altın buldu. Zorba, bulduğu altını Tosya Belediyesi’ne getirerek teslim etti. Tosya Belediyesi tarafından yapılan araştırma sonrasında altının Erol Ataş isimli vatandaşa ait olduğu belirlendi. Tosya Belediyesine davet edilen Aktaş’a, kaybettiği altın teslim edildi.

Belediye personeline duyarlılığı için teşekkür eden Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Büyükacar, “Şaban Zorba’nın gösterdiği bu örnek davranış, hem insanlık adına hem de belediyemiz adına bizleri gururlandırmıştır. Emanete sahip çıkmanın ve dürüstlüğün en güzel örneklerinden birini sergileyen personelimiz, sergilediği bu duyarlılıkla hepimize örnek olmuştur. Bulunan altın sahibi Sayın Erol Aktaş’a teslim edilmiştir. Personelimiz Şaban Zorba’yı duyarlı ve örnek davranışından dolayı gönülden tebrik ediyor, Erol Aktaş’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” dedi. .

Bizi sosyal medyadan takip edin