Şahin: "Eskipazar Organize Sanayi İkinci Kardemir Olacak" - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
01 Mayıs, 2023 15:34 tarihinde yayınlandı
0
0

Şahin: “Eskipazar Organize Sanayi İkinci Kardemir Olacak”

AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı ve Karabük milletvekili adayı Cem Şahin, kentte istihdamın artırılması için yoğun bir çaba içinde olacaklarını söyledi.

Özellikle Eskipazar’da oluşturulacak Organize Sanayi Bölgesini çok önemsediğini anlatan Şahin, “Eskipazar’da yer tahsisi isteseniz yok, doldu. Çok güçlü firmalar var. Ciddi yatırımcılar var. Şu an altyapı ihalesinin yapılması aşamasında. Muhtemelen iki ay içerisinde yani seçimden sonra uygulanacaktır. Altyapı ihalesinin yapılmasının ardından elbette ki orada yatırım yapmayı düşünen yatırımcılarımız, hemen kepçeyle, kürekle girecekler ve kendi yerlerini yapmaya başlayacaklar.” dedi.

Fabrikalar hemen faaliyete başlayacak diyen Şahin, şöyle devam etti:

“İlk etapta 5-6 bin kişinin istihdam edileceği bir yer olacak. Bölge büyümeye çok müsait. Uzun vadede oranın genişlemesine ilişkin de çok ciddi bir imkan var. Otoyol, Karadeniz Otoyolu oradan geçiyor biliyorsunuz. Hemen yanında demiryolu var. Bunlarda çok önemli. Tam kavşak noktası. Bu kadar yatırımcının oraya teveccüh göstermesinin ana sebeplerinden de biri o. Organize sanayi faaliyete geçirdikten sonraki süreci de çok iyi, planlı, stratejik geliştirmeliyiz. Milletvekili adayı arkadaşım Ali Keskinkılıç Bey’in de oraya ilişkin çok ciddi düşünceleri var. Özellikle savunma sanayine ilişkin. Dolayısıyla orayı biz çok önemsiyoruz ve oranın üzerinde ciddiyetle durduracağız. Burası elbette ki bir ikinci Kardemir, belki de oraya da geçecek bir hüviyete kavuşabilir. Eskipazar Organize Sanayi ikinci Kardemir olacak.” (Nurettin Acar)

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda kayaliklardan dusen sahis yaralandi liD5lS4D
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Nisan, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’da kayalıklardan düşen şahıs yaralandı

Samsun’un Atakum ilçesinde kayalıklardan düşerek yaralanan şahıs, ekiplerin çalışmaları sonucu kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, Atakum ilçesinde kayalıklardan düşen vatandaşı gören çevredeki vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine AFAD, jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bölgeye ulaşan ekipler tarafından yürütülen koordineli ve titiz çalışma sonucu bulunduğu yerden çıkartılan vatandaş, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin