Şahin, “Cumhur ittifakına bağlı yol yürüyeceğimizi ifade etmek istiyorum” - Karabük Haber Postası
Karabük
İmsak 05:27
Güneş 06:52
Öğle 13:03
İkindi 16:24
Akşam 19:05
Yatsı 20:24
İftara kalan --:--
CUM jpg
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
01 Nisan, 2024 14:10 tarihinde yayınlandı
0
0

Şahin, “Cumhur ittifakına bağlı yol yürüyeceğimizi ifade etmek istiyorum”

AK Parti Karabük Milletvekili Cem Şahin, seçim sonuçlarına ilişkin Cumhur İttifakı’na vurgu yaptı.

Şahin, yaptığı açıklamada, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçiminde kendilerine verilen destek için hemşehrilerine ve elde edilen başarıda emeği olanlara teşekkür etti.
Hizmet noktasına ne söz verdilerse bir bir yerine getirileceğini belirten Şahin, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bizi aradı. Karabüklülere selamlarını iletti. Karabük’te gerçekleştirdiğimiz başarı nedeniyle mutlu olduğunu ifade etti. Bu bize bir mesuliyette yükledi. Çok çalışacağız, çalışırken istişare halinde olacağız. Şehirlerimizin tüm dinamikleriyle bir arada olmak suretiyle, insan ayırt etmeden, siyasi görüşlerine bakmadan tüm halkımızla istişare ederek faaliyet yürüteceğiz.” diye konuştu.
“Sel gider kumu kalır”
Karabük’te taş üstüne taş koyan geçmiş dönem bütün belediye başkanlarında teşekkür eden Şahin, şöyle devam etti; “Seçim kampanyamız süresince ‘sel gider kumu kalır’ dedik. Biz kampanyamız süresince ‘kimseyi kırmayacağız, kimseye cevap vermeyeceğiz, bize taş atana biz gül atacağız’ dedik. Ve bu minvalde stratejimizi oluşturduk, kampanyamızı oluşturduk. Bizim bir Cumhur İttifakımız var. Cumhur İttifakı’na bağlı olmak suretiyle ve bu ittifakı tahkim etmek üzere olan bir stratejiyle yol yürüyeceğimizi açıkça ifade etmek istiyorum. Cumhur İttifakı Türkiye’nin çimentosudur, kurtuluş reçetesidir. Bu bakış açısına sahip olduğumuz için kampanyamız süresince ilimizde ve ilçelerimizde de bu stratejiye bağlı olarak hareket ettik. Söylemlerimizi de buna uygun oluşturmaya çalıştık. Ve bundan sonraki süreçte de aynen böyle olacak. Bu seçim sürecinde siyasi partilerin de adayları vardı. Onlar da emek sarf ettiler. Onlar da bizim hemşehrilerimiz. O nedenle ‘sel gider kumu kalır’ dedik. Seçim bitti. Ve seçimden evvelki her şey geride kaldı. Ve bundan sonra beyaz bir sayfa açıyoruz.”
Önlerinde ki 5 yılın Karabük için bir hizmet serüveni olacağını aktaran Şahin, “Beş yıl içerisinde Karabük’ün neye ihtiyacı varsa Özkan başkanımızla beraber bunu burada gerçekleştirmeye ve hayata geçirmeye çalışacağız.” İfadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
corumda kadir gecesinde kutsal emanetlere yogun ilgi 72CxizSS
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Mart, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Çorum’da Kadir Gecesi’nde kutsal emanetlere yoğun ilgi

Çorum Belediyesi’nin ev sahipliğinde ve Bedesten’de sergilenen kutsal emanetler Kadir Gecesi’nde vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Çorum Belediyesi öncülüğünde “Kutsal Emanetler Sergisi” Ramazan ayının ve Kadir Gecesi’nin manevi atmosferinde ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. 17 Mart tarihine kadar Bedesten’de ziyarete açık olacak olan sergi, 3 gün boyunca iftardan önce 13.00-18.00, iftardan sonra 20.00-23.00 saatleri arasında vatandaşların ziyaretine sunuluyor. Sergide, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’e (Sallallahu teala aleyhi ve sellem) ait Sakal-ı Şerif, Saç-ı Şerif ve Nal-ı Şerif gibi önemli emanetlerin yanı sıra Mescid-i Nebevi ve Kabe örtüleri, Kabe’nin anahtarı, Osmanlı dönemine ait nişaneler ve daha birçok kıymetli eser yer aldı. Yoğun katılımın sağlandığı sergide vatandaşlar İslam’a ait değerleri bir arada görebilme fırsatı yakaladı.

Kılınan teravih namazının ardından eşiyle birlikte kutsal emanetleri görmeye gelen Metin Göktepe, “Aydan hayırlı olan Kadir Gecesi bütün İslam alemine hayırlı ve uğurlu olsun. Kutsal eserlerle beraber belediyemiz bizi faydalandırdığı için çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Çorumlu vatandaşlara manevi atmosferden nasibini almaları gerektiğini söyleyen Hayrettin Köybaşı, “Bu mübarek Kadir Gecesi’nde camilerde ibadetlerimizi yaptıktan sonra ziyaret edelim dedik. Kutsal emanetlerin feyzinden, bereketinden, kokusundan faydalanalım dedik. Bütün Çorum halkının buraya gelerek bu manevi atmosferden nasibini almasını diliyoruz” diye konuştu.

Katılım sağladığı sergide bulunmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Hüseyin Emre Erkoç, “Güzel bir katılım yani ben gayet etkilendim içeride kaldığımı söylüyorum. Osmanlı döneminden kalma eşyalar, Peygamber Efendimizin eşyalarını gördük. Yani gayet mutlu olduk böyle bir durum olduğunu ve bu etkinlikten” şeklinde ifade etti.

Sergilenen hatıraları yerinde görmek için katılım sağladığını söyleyen Haktan Öncel, “Peygamber Efendimiz’in saçı ve sakalı şerifini görmek için ve onun döneminden kalan hatıraları görmek için buradayım. Atmosfer gerçekten çok güzel. Arkadan gelen ilahi sesi buraya huzurlu bir ortam katıyor” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin