blank
Ramazan Öztürk tarafından
01 Nisan, 2024 14:10 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 2dk
Yorum Sayısı: 0

Şahin, “Cumhur ittifakına bağlı yol yürüyeceğimizi ifade etmek istiyorum”

AK Parti Karabük Milletvekili Cem Şahin, seçim sonuçlarına ilişkin Cumhur İttifakı’na vurgu yaptı.

Şahin, yaptığı açıklamada, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçiminde kendilerine verilen destek için hemşehrilerine ve elde edilen başarıda emeği olanlara teşekkür etti. Hizmet noktasına ne söz verdilerse bir bir yerine getirileceğini belirten Şahin, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bizi aradı. Karabüklülere selamlarını iletti. Karabük’te gerçekleştirdiğimiz başarı nedeniyle mutlu olduğunu ifade etti. Bu bize bir mesuliyette yükledi. Çok çalışacağız, çalışırken istişare halinde olacağız. Şehirlerimizin tüm dinamikleriyle bir arada olmak suretiyle, insan ayırt etmeden, siyasi görüşlerine bakmadan tüm halkımızla istişare ederek faaliyet yürüteceğiz.” diye konuştu. “Sel gider kumu kalır” Karabük’te taş üstüne taş koyan geçmiş dönem bütün belediye başkanlarında teşekkür eden Şahin, şöyle devam etti; “Seçim kampanyamız süresince ‘sel gider kumu kalır’ dedik. Biz kampanyamız süresince ‘kimseyi kırmayacağız, kimseye cevap vermeyeceğiz, bize taş atana biz gül atacağız’ dedik. Ve bu minvalde stratejimizi oluşturduk, kampanyamızı oluşturduk. Bizim bir Cumhur İttifakımız var. Cumhur İttifakı'na bağlı olmak suretiyle ve bu ittifakı tahkim etmek üzere olan bir stratejiyle yol yürüyeceğimizi açıkça ifade etmek istiyorum. Cumhur İttifakı Türkiye'nin çimentosudur, kurtuluş reçetesidir. Bu bakış açısına sahip olduğumuz için kampanyamız süresince ilimizde ve ilçelerimizde de bu stratejiye bağlı olarak hareket ettik. Söylemlerimizi de buna uygun oluşturmaya çalıştık. Ve bundan sonraki süreçte de aynen böyle olacak. Bu seçim sürecinde siyasi partilerin de adayları vardı. Onlar da emek sarf ettiler. Onlar da bizim hemşehrilerimiz. O nedenle ‘sel gider kumu kalır’ dedik. Seçim bitti. Ve seçimden evvelki her şey geride kaldı. Ve bundan sonra beyaz bir sayfa açıyoruz.” Önlerinde ki 5 yılın Karabük için bir hizmet serüveni olacağını aktaran Şahin, “Beş yıl içerisinde Karabük’ün neye ihtiyacı varsa Özkan başkanımızla beraber bunu burada gerçekleştirmeye ve hayata geçirmeye çalışacağız.” İfadelerini kullandı.
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Ekim, 2025 00:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Tartıştığı kişinin otomobilini ateşi veren şahıs gözaltına alındı

Tokat’ın Erbaa ilçesinde tartıştığı kişinin aracını kundaklayan kuşkulu gözaltına alındı.
İddiaya nazaran, ilçe merkezinde F.B. ile ortalarında hasımlık bulunan M.A., dün akşam saatlerinde tartıştı. Tartışmanın akabinde meskene dönen M.A, aracını meskeninin önüne park etti. Sabah saatlerinde bölgeye giden F.B, yanında bidonla getirdiği akaryakıtı art camdan içeri döküp aracı ateşe verdi. Arabanın yandığını gören vatandaşlar, durumu itfaiye takımlarına bildirdi. Etraftaki güvenlik kameralarını inceleyen gruplar, arabası yaktığı tespit edilen F.B’yi kısa müddette yakalayarak gözaltına aldı.
Güvenlik kamerası manzaralarında F.B’nin elinde bidonla gelerek aracı yaktığı anlar yer aldı. Zanlının emniyetteki süreçleri devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin