Şahin, Akkışla köyünde bayramlaşma törenine katıldı - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
04 Eylül, 2017 11:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Şahin, Akkışla köyünde bayramlaşma törenine katıldı

TBMM eski Başkanı ve AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, “Türkiye 2017 yılı sonunda yüzde 5 ile 7 arasında büyümüş olacak. Bölgemizde ve Avrupa arasında en hızlı büyüyen ülkenin Türkiye olduğunu herkes görecek.” dedi.
Milletvekili Şahin, Safranbolu ilçesine bağlı Akkışla köyü Gökçeler Mahallesinde düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı. Burada köylülerle bayramlaşan Şahin, daha sonra yaptığı konuşmada gelenek ve göreneklerine bağlı, geçmişini unutmayan bir toplumun her zorluğun karşısında dik durabileceğini söyledi.
Türkiye’nin çevresinde bütün olup bitenlere rağmen dik durduğunu ve büyümeye devam ettiğini belirten Şahin, “2017 yılının ilk çeyreğinde Türkiye yüzde 5 büyüdü. İkinci çeyrek rakamları da önümüzdeki günlerde açıklanacak. Görünen o ki Türkiye 2017 yılı sonunda yüzde 5 ile 7 arasında büyümüş olacak. Bölgemizde ve Avrupa arasında en hızlı büyüyen ülkenin Türkiye olduğunu herkes görecek. Bir taraftan her türlü şer örgütleriyle mücadele ediyoruz, bunlar için de para harcıyoruz. Bir taraftan da Türkiye’nin kalkınması için imkan buluyoruz, kaynak aktarıyoruz. 2018 yılında Türkiye daha da büyüyeceği için köylere hizmet edebilme adına daha çok kaynak aktarılacak.” dedi.
Şahin, etkinlik kapsamında köylüler tarafından, unutulmaya yüz tutmuş çeşitli oyunları ve yarışmaları izleyerek, cep telefonu ile görüntüledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda sampiyonluk maci heyecani biletler icin kuyruk olustu psBz6Bci
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’da şampiyonluk maçı heyecanı: Biletler için kuyruk oluştu

Samsun’da Galatasaray’ın şampiyonluk ihtimalinin olduğu Samsunspor-Galatasaray karşılaşmasına taraftarların gösterdiği yoğun ilgi, bilet satış noktalarında uzun kuyruklara neden oldu.

Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında Samsunspor ile Galatasaray, 19 Mayıs Stadyumu’nda cumartesi günü saat 20.00’de karşı karşıya gelecek. Sezonun bitimine üç hafta kala en yakın rakibi Fenerbahçe’nin 7 puan önünde bulunan Galatasaray, bu maçta galip gelmesi ya da Fenerbahçe’nin puan kaybetmesi halinde şampiyonluğunu ilan edecek.

Şampiyonluk ihtimalinin ortaya çıkmasıyla birlikte Galatasaray taraftarları karşılaşmaya büyük ilgi gösterirken, Avrupa kupalarına katılma hedefiyle mücadele eden Samsunspor taraftarları da bilet satış noktalarında sabahın erken saatlerinden itibaren yoğunluk oluşturdu. Saat 11.00’de satışa sunulan biletler için her iki takım taraftarları kuyruğa girdi.

Samsunspor taraftarları, sahasında Galatasaray’a karşı galibiyet alarak şampiyonluk kutlamalarına izin vermek istemediklerini ifade ederken, sarı-kırmızılı taraftarlar ise takımlarının şampiyonluk yolunda kritik virajı geçmesini beklediklerini dile getirdi.

32 bin kapasiteli 19 Mayıs Stadyumu’nda Samsunspor tribünlerine ayrılan 22 bin 524 biletten yaklaşık 13 bininin ilk bir saat içinde satıldığı öğrenildi.

Samsunspor-Galatasaray karşılaşması cumartesi günü saat 20.00’de oynanacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin