Sağlıkta Verimlilik Toplantısı Yapıldı - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
13 Ağustos, 2015 14:33 tarihinde yayınlandı
0
0

Sağlıkta Verimlilik Toplantısı Yapıldı

Verimlilik Kriterleri çerçevesinde Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde değerlendirme toplantısı yapıldı.
Toplantıya; Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Opr. Dr. İsmail Kara ,Tıbbi Hizmetler Başkanı Opr. Dr. Ahmet Bal, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Baştabibi Dt.Ahmet Ustaoğlu, Ağız ve Diş Sağlığı Müdürü Şerife Salman ve Genel Sekreterlikte görevli Uzmanlar katıldı.
Toplantı sonrası bir açıklama yapan Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Opr. Dr. İsmail Kara; “Her ay düzenli olarak gerçekleştirilen toplantılarda sağlık tesislerimiz Tıbbi, İdari, Mali ve Kalite Kriterleri doğrultusunda değerlendirilmekle birlikte, ilimize sağlık konusunda daha iyi hizmet sunumu yapabilmek için görüş alış verişinde bulunulmaktadır” dedi.
Bu toplantılar sayesinde sağlık alanındaki noksanlıkları istişare ettiklerini ve bunların da giderilmesi için gerekli tüm tedbirleri almak için var güçleri ile çalıştıklarını söyleyen Genel Sekreter Kara; “Karabük’te sağlık hizmetlerinin en iyi şekilde verilmesi için kurum olarak elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. “Amacımız her anlamda verimliliği arttırmak. Biz sağlık camiası olarak kocaman bir aileyiz. Çok önemli ve çok ulvi bir iş yapıyoruz. Çünkü her işin başı sağlık. Sağlık yoksa hiçbir şeye sahip olamazsınız. Kurumlarımızda mutlaka eksikliklerimiz var ve bizler bunları gidermek için var gücümüzle çalışıyoruz, çalışacağız da” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda bozulan tarim arazileri cezasiz kalmadi 48 islem uygulandi qanetWpf
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Mart, 2026 20:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’da bozulan tarım arazileri cezasız kalmadı: 48 işlem uygulandı

SAMSUN (İHA) – Tarım ve Orman Bakanlığı, Samsun’da bozulan 16 bin 895 m2 tarımsal alan için 48 adet cezai işlem uyguladı.

Samsun’da 2025 yılında yapılan tarımsal arazi çalışmaları kapsamında 39 adet tarımsal amaçlı kullanım izni alındı. Bozulan tarımsal alan nedeniyle ise 48 adet ceza kesilirken, bozulan tarımsal alanın büyüklüğü ise 16 bin 895 m2 olarak dikkat çekti. Bu bozulan alanlar için toplam 963 bin TL ceza yazıldı. Öte yandan, tarımsal amaçlı su kullanım izni için 759 adet başvuru yapılırken, 823,3 hektar alan için izin verildi. Nitrat ve su kirliliğini izleme kapsamında yapılan analiz sayısı da 683’e ulaştı.

Ayrıca Tarım ve Orman Samsun İl Müdürlüğü tarafından su tasarrufu ile ilgili yapılan çalışmalar kapsamında, su tasarrufu ile ilgili olarak öğrencilere yönelik çalışmalar yürütülüp, 91 okulda toplam 7 bin 344 öğrenciye ulaşılarak eğitim verildi. Sulama verimliliğini artırmak amacıyla ilçe müdürlükleri aracılığıyla toplam 5 bin 299 çiftçiye de eğitim verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin