Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
20 Nisan, 2020 07:43 tarihinde yayınlandı
0

Sağlık çalışanlarından büyük fedakarlık

Karabük Valisi Fuat Gürel, yeni tip korona virüs (Covid-19) salgını nedeniyle Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık personelinin büyük bir fedakarlıkla çalıştığını söyledi.
Vali Gürel, korona virüs salgınının ardından insanüstü bir fedakarlık gösteren Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım personelini bütün gayretini hastaların iyileşmesi için harcadığını belirtti.
Covid-19 pandemisinin ardından karantina hastanesine dönüştürülen Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi Covid Yoğun Bakım personelinin 3 farklı ekip halinde toplam 62 hemşire, 26 klinik destek ve temizlik personelinin 7 gün 24 saat esasına göre çalıştığını ifade eden Gürel, “Covid-19 pozitif tanı konulan ve Covid-19 şüphesi ile yatan vatandaşlarımızın sağlıklarına yeniden kavuşmasını sağlamak adına, kendi aile ve sosyal yaşantılarından ödün vererek görevlerini fedakarca sürdürüyorlar. Uzun süredir çocuklarını görmüyorlar. Virüs değil, insan geziyor. Yoğun bakım çalışanlarımız vatandaşlarımızın sağlıkları için kendi hayatlarından, ailelerinden, sevdiklerinden ödün vererek, gayretle, canla başla çok önemli bir görev yapıyorlar. İçinde bulunduğumuz bu zor zamanlarda dışarı çıktığımızda bu arkadaşlarımızı düşünmeliyiz. Alınan tedbir ve önlemler ne kadar sıkı olursa o kadar az zararla atlatacağız” dedi.
Vatandaşların alınan kararlara uymasını isteyen Gürel, şunları kaydetti:
“Biz bu illeti yeneceğiz ancak bu arkadaşlarımızın gerçekleştirdiği bu görevi unutmayacağız. O kadar ince bir çizgi ki, hem vatandaşlarımızı tedavi edecekler hem de virüse karşı kendi savunmalarını yapacaklar, her yönüyle meşakkatli ve zor bir görev. Karabük halkı adına arkadaşlarımıza yürüttükleri olağanüstü görev için teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca İl Sağlık Müdürümüz Dr. Ahmet Sarı ve ekibine, Karabük Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğretim Üyesi İsmail Haskul ve ekibine de gayretli, özverili çalışmalarından dolayı ayrıca teşekkür ederim.”

Bizi sosyal medyadan takip edin
trabzonspor kupa macinin hazirliklarini tamamladi VN9ZwIzk
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Mayıs, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Trabzonspor, kupa maçının hazırlıklarını tamamladı

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde deplasmanda Gençlerbirliği ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlayarak Ankara’ya hareket etti.

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde yarın deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Trabzonspor, maçın hazırlıklarını Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde Teknik Direktör Fatih Tekke yönetiminde gerçekleştirdiği antrenmanla tamamladı. Bordo-mavililer, son çalışmada taktik ağırlıklı bir antrenman yaptı.

Hazırlıklarını tamamlayan bordo-mavililer, antrenmanın ardından özel uçakla Ankara’ya hareket etti.

22 kişilik kamp kadrosunda şu futbolcular yer alıyor:

“Andre Onana, Onuralp Çevikkan, Ahmet Doğan Yıldırım, Chibuike Nwaiwu, Stefan Savic, Taha Emre İnce, Wagner Pina, Mustafa Eskihellaç, Mathias Lovik, Benjamin Bouchouari, Tim Jabol Folcarelli, Christ Inao Oulai, Salih Malkoçoğlu, Ozan Tufan, Boran Başkan, Ernest Muçi, Onuralp Çakıroğlu, Anthony Nwakaeme, Oleksandr Zubkov, Felipe Augusto, Umut Nayir ve Paul Onuachu yer aldı.”

Bizi sosyal medyadan takip edin