İş Sağlığı ve Güvenliği Kursuna katılanlar sertifikalarını aldı - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
12 Mart, 2015 15:27 tarihinde yayınlandı
0
0

İş Sağlığı ve Güvenliği Kursuna katılanlar sertifikalarını aldı

Karabük Kamu Hastaneleri Birliği tarafından düzenlenen Genel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim Kursuna katılan kursiyerler sertifikalarını aldı.
İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Semra Özyıldırım tarafından 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu kapsamında 47 Kursiyere, İş kazaları ve Meslek Hastalığından Doğan Yükümlülükler, Biyolojik ve Psikolojik Risk Etmenleri, İş Kazalarından Korunma Prensipleri ile Tekniklerin Uygulanması, Elektrik Tehlikeleri, Riskler ve Önlemler, Tahliye Kurtarma, Kimyasal Fiziksel Ergonomik Risk Etmenleri gibi konularda eğitim verildi.
Eğitimin tamamlanması ile birlikte kursa katılan 47 kursiyere sertifikaları düzenlenen törenle verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
giresunda trafik kazalari 1 olu 6 yarali bRcqN6Yy
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Giresun’da trafik kazaları: 1 ölü, 6 yaralı

Giresun’da meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi de yaralandı.

İlk kaza, Espiye ilçesi Bayrambey köyü Ericek grup yolunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Süleyman Akçay (52) yönetimindeki 61 HE 172 plakalı çekici, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu dereye yuvarlandı. Kazada sürücü olay yerinde hayatını kaybetti.

İkinci kaza ise, merkeze bağlı Duroğlu beldesi kavşağında meydana geldi. Salih Ç. idaresindeki 28 DR 618 plakalı otomobil, kavşaktan kontrolsüz dönüş yaptığı sırada Tacettin Gökdemir yönetimindeki 28 M 7099 plakalı yolcu minibüsü ile çarpıştı. Kazada sürücüler Salih Ç. ve Tacettin Gökdemir ile minibüste yolcu olarak bulunan Fatma Yeşil, Ayşenur Kadan, Hanife Kadan ve Mustafa Bukukoğlu yaralandı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin