Karabük Postası tarafından
16 Kasım, 2018 13:53 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Safranbolu’ya YAPEX Fuarında Yoğun İlgi

Akdeniz Tanıtım A.Ş tarafından bu yıl 26. düzenlenen Uluslararası Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri, Yapı Yenileme ve Restorasyon Fuarında (YAPEX) Safranbolu 2. gün de ziyaretçilerini ağırlıyor. Antalya'da 200'ü aşkın katılımcının stant açtığı ve 30 bin ziyaretçinin beklendiği YAPEX Yapı ve Restorasyon Fuarında Safranbolu Evleri yoğun ilgi görüyor. Antalya'da 26 yıldır düzenlenen ve Türk yapı endüstrisinin geleneksel buluşma noktalarından biri haline gelen Uluslararası YAPEX Fuarında her yıl olduğu gibi Safranbolu standının ve Safranbolu maket evinin kurulduğu tanıtım cd’si, hediyelik eşyalar ve tanıtım broşürleri ziyaretçilere takdim ediliyor. Bu yılki teması ‘’Kültür Öncelikli Yönetim’’ olarak belirlenen fuara, Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer eşi Miray Ürkmezer, Belediye İmar Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü katıldı. Uluslararası Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri, Yapı Yenileme ve Restorasyon Fuarı (YAPEX)in restorasyon ve renovasyon açısından alanında çok önemli bir fuar olduğunu kaydeden Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer; “Ülkemizin en önemli turizm merkezlerinden birisi de Antalya. Hem restorasyon hem renovasyon hem tarihi kentler bir arada olduklarında akla ilk olarak Safranbolu geliyor. Bu açıdan mutlaka Safranbolu olarak katılmamız gerekmekte idi. Diğer açıdan, Turizm alanında hem yerli işletmecilere hem turist gezdiren ajanslara en yakın nokta Antalya. Burada çok sayıda turizmci ve ajansla bir araya gelme fırsatı yakalıyoruz. Yine bu balamda fuarda                              Safranbolu’da restorasyon ve tarihimizi korumaya yönelik gerçekleştirdiğimiz çalışmaları da aktarıyoruz” dedi. Ürkmezer 4 gün boyunca sürecek fuara tüm Safranbolu severleri davet etti. ANFAŞ Antalya Expo Center'da saat 10.00 ila 18.00 saatleri arasında ziyaretçilerini ağırlayan fuarda Safranbolu lokumu misafirlere ikram ediliyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Ocak, 2026 20:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Mağazanın merdivenlerinden düşen kadın hastanelik oldu

Zonguldak’ta mağazada alışveriş yapan bir kadın, dengesini kaybederek merdivenlerden düştü. Ağır yaralanan kadın hastaneye kaldırıldı.
Edinilen bilgiye göre olay, Gazipaşa Caddesi’ndeki LC Waikiki Mağazası’nda meydana geldi. Alışveriş için mağazaya gelen Hamide K. isimli kadın, henüz bilinmeyen bir sebeple dengesini kaybederek merdivenlerden düştü. Ağır yaralanan kadına ilk müdahale mağaza içinde yapıldı.
İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, durumu ağır olan kadını ilk müdahalenin ardından ambulansla Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Hamide K.’nin hayati tehlikesi devam ederken mağazaya giriş ve çıkışlar bir süre durdurularak tahkikat başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin