Aylin Sarıoğlu tarafından
13 Ağustos, 2024 15:11 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Safranbolu’ya Modern Hayır Çarşısı

Hayırsever İş İnsanı Soner Özbey ile Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse arasında imzalanan protokol ile Safranbolu modern ve daha geniş kapsamlı Safranbolu Belediyesi Çağıl Güleç Özbey Hayır Çarşısı’na kavuştu. Emek Mahallesi’nde yer alan Hayır Çarşısı Safranbolu halkının ihtiyaçlarına yeni yüzüyle hizmet veriyor. Daha önce Aslanlar mevkiinde yer alan ve Hayırsever İş İnsanı Soner Özbey ile Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse arasından imzalanan protokol kapsamında yapımına başlanan Safranbolu Belediyesi Çağıl Güleç Özbey Hayır Çarşısı Emek Mahallesi Ihlamur Sokak’ta yer alan estetik görüntüsü ile öne çıkan geniş kapsamlı binasında faaliyetlerine başladı. Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse Hayır Çarşısı’nın yeni yerinde hizmet kalitesini artırarak faaliyetlerini sürdürdüğünü belirterek, “Çağıl Güleç Özbey Hayır Çarşısı, Safranbolu’nun sosyal dayanışma kültürünü daha da güçlendirmek ve ihtiyaç sahiplerine daha hızlı, etkin ve adil bir şekilde hizmet sunmak amacıyla inşa edildi. Hayırsever İş İnsanımıza bir kez daha teşekkür ediyoruz ve yeni binamız, şu ana kadar edindiğimiz misyonu daha da ileriye taşıyacak" dedi. Yeni Çağıl Güleç Özbey Hayır Çarşısı, Emek Mahallesi'nde yer alan modern tasarımıyla dikkat çekiyor. Bina, hem estetik hem de işlevsel açıdan yüksek standartlarda inşa edildi. İçerisinde geniş bir gıda yardım alanı, kırtasiye, temizlik malzemesi, çeşitli kıyafet ve ev eşyası bağışlarının düzenlenebileceği bölümler, sosyal hizmet uzmanlarının danışmanlık hizmeti vereceği ofisler ve ihtiyaç sahiplerine giden yemeklerin hazırlandığı aş evi yer alıyor. Ayrıca, bina çevre dostu teknolojilerle donatılarak sürdürülebilirlik prensiplerine uygun bir şekilde tasarlandı. Yeni binanın taşınması, mevcut yapının hizmet kapasitelerini artırmakla kalmayıp, aynı zamanda ihtiyaç sahiplerine daha geniş bir hizmet yelpazesi sunma fırsatı da tanıyacak. Çağıl Güleç Özbey Hayır Çarşısı’nın önceki yerinde sunduğu hizmetler, yeni binada daha da genişletilecek ve sosyal yardımlaşma çalışmalarında önemli bir merkez haline gelecek.  
blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Mart, 2025 00:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kastamonu’da bir evde yapılan aramada uyuşturucu yakalandı

Tosya İlçe Emniyet Müdürlüğü takımlarınca bir ikamette yapılan aramada uyuşturucu husus ile ruhsatsız tüfek ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan bir şahıs tutuklandı.
Edinilen bilgiye nazaran, Tosya İlçe Emniyet Müdürlüğü takımlarınca tespiti yapılan bir şahsın ikametinde arama yapıldı. Aramada sentetik ecza hapları, 19 gram amfetamin sıkılmış halde tütün, 1 adet ruhsatsız tüfek ile uyuşturucu ticaretinden elde edildiği bedellendirilen bir ölçü nakit para ele geçirildi.
Olayla ilgili iki kuşkulu şahıs gözaltına alındı. Emniyetteki süreçlerinin akabinde adliyeye sevk edilen şüphelilerden E.K. tutuklandı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.