Safranbolu’ya En Genç Belediye Başkan Vekili

Karabük Postası tarafından
10 Ağustos, 2023 12:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’nin şehir dışına çıkması nedeniyle Belediye Başkanlığına vekalet eden Belediye Meclis Üyesi Gizem Karagözlü, Safranbolu Belediye tarihinin en genç kadın Belediye Başkan Vekili ünvanın sahip oldu. Karagözlü, hizmetlerin aksamadan devam edeceğini belirtti. Karagözlü, "Kısa bir süre de olsa Safranbolu Belediye Başkanımız Elif Köse'nin yerine vekalet etmek benim için gurur verici. Makama vekalet eden en genç kadın başkan vekili olmak da açıkçası hoş bir rastlantı oldu. Safranbolu halkına hizmetlerimizin aksamadan devam edeceğine kimsenin şüphesi olmasın" dedi.(İHA)

Kar sonrası kapanan 179 köy yolundan 122’si ulaşıma açıldı

Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Şubat, 2025 04:07 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük’te kar yağışı sonrası kapanan 179 köy yolunun 122’si yapılan çalışmalarla yine ulaşıma açıldı.
Karabük Valiliği’nden yapılan açıklamada, "21 Şubat 2025 Cuma günü vilayetimizde tesirli olan ağır kar yağışı sonrası 179 köy yolumuz ulaşıma kapanmıştır. Vilayet Özel Yönetimimize bağlı gruplarımız, 26 iş makinesi ve 74 işçi ile aralıksız çalışarak 748 km uzunluğundaki 122 köy yolunu yine ulaşıma açmış bulunmaktadır" denildi.
57 kapalı köy yolu için çalışmaların gece boyunca devam edeceğinin belirtildiği açıklamada, "Karabük Merkez Keltepe Kayak Merkezi yolunda da paklık ve tuzlama çalışmalarına devam edilmektedir. Vatandaşlarımızın kış kaidelerine karşı önlemli olmalarını, yapılan ikazları dikkate almalarını ve mecburî olmadıkça kapalı ve riskli yollara çıkmamalarını kıymetle rica ederiz. Fedekarca çalışan takımlarımıza, tüm Karabüklü hemşehrilerimiz ismine teşekkür ediyoruz" tabirlerine yer verildi.

Cevap Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.