Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
09 Nisan, 2019 13:54 tarihinde yayınlandı
0

Safranbolu’nun ilk bayan muhtarı Gürsel mazbatasını aldı 

Safranbolu ilçesinde erkek rakiplerini geride bırakarak tek kadın muhtar olarak seçimi kazanan Özlem Gürsel, mazbatasını aldı.
15 adayın yarıştığı Safranbolu’nun Esentepe Mahallesi’nde muhtar adayı olan bir çocuk annesi Özlem Gürsel, 5 bin 500 seçmenin olduğu mahallede 14 adayı geride bırakarak 467 oyla muhtar seçildi.
Safranbolu Adliyesinde zabıt katibi Aysun Tancan’dan mazbatasını alan Gürsel, mutlu ve gururlu olduğunu söyledi.
Esentepe Mahallesi’nin ilk kadın muhtarı olduğunu ifade eden ve herkese teşekkür eden Gürsel, “Destek veren vermeyen, oy veren vermeyen herkese çok teşekkür ediyorum. Azalarımızla beraber bir yola çıktık ve başardık. Mahallemiz için en güzel şekilde çalışacağımıza eminim.” dedi.
Safranbolu Belediye Başkanlığını da bir kadının kazandığını kaydeden Gürsel, “Elif Köse Hanıma da ‘hayırlı olsun’ diyorum. Bayan desteğiyle İnşallah çok güzel şeyler yapacağız. Kadının gücünü burada ortaya koymuş olacağız hep beraber. Çok güzel şeyler bekliyoruz mahallemiz için. Çok güzel tepkiler alıyoruz mahallemizden. Kaç dönemdir erkek muhtar vardı. Şimdi bayan olması mahalle içinde değişiklik oldu ve gurur duydular ” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonuda otomobil direge carpti 3 yarali 1XZKzseQ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Mayıs, 2026 20:45 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’da otomobil direğe çarptı: 3 yaralı

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde otomobilin direğe çarpması neticesinde meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.

Kaza, İnebolu ilçesi Kuzluk köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Muzaffer B. yönetimindeki 81 BV 377 plakalı Kia marka otomobil virajı alamayarak elektrik diğerine çarptı. Kazada sürücü ile araçta bulunan Emine B. ve Fatma B. yaralandı. Kazayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, İnebolu Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Araçta bulunan vatandaşların bayram tatili için köye geldikleri öğrenilirken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin